2009.12.08. 02:24 teddike

Erre is csak a Tv2 képes!

Címkék: tv2 desperate housewives house

Először röhögtem, nagyot! Tudjátok miért? Elmondom, próbálom egy hasonlattal, miközben éppen szeretkeztek (szándékosan finoman) valakivel, az utolsó pillanatban rájöttök, hogy "köszi, elég volt, nem is akartok elmenni", és mint aki jól végezte dolgát, felkeltek egy cigire. Na valami ilyesmit csinált most a Tv2. Illetve tudjátok mit, mindenkinek aki ebben a döntésben akár egy kicsit is érdekelt, illetve részt vett kívánom, hogy legalább három hónapra kelljen visszatartsák azt az érzést, amit ők most elvettek tőlünk.

A Tv2 magasan kvalifikált és méltán szeretett fejesei úgy döntöttek, hogy a Született feleségek 5. évadát két résszel a vége előtt elpakolják egészen márciusra. De nem elégedtek meg ezzel a döntéssel. A House ötödik évadát is szépen elintézték annyival, hogy a finálé előtti rész még lemegy a héten, a finálé (!!!!)  majd márciusba! És akkor ne mondjam azt, hogy "kapják be"?

De igazatok van, mit foglalkoztok azzal a több mint egy millió rajongóval, aki ott ül a képernyő előtt minden szerdán és hozza nektek az egyetlen győztes estét? Tegyétek - vegyétek ezeket a sorozatokat, mert majd ezzel sokkal szimpatikusabbak lesztek. Nem kell azzal sem foglalkozni, hogy az összes nagyobb tv- vagy sorozatos oldal megírja majd ezt. Nem, nem jut el a hülye nézőhöz, akiket ismét sikerül megvezetni. Mi ráérünk, teljesen. Nem tudjuk azt sem, hogy mindkét sorozat hatodik évada megy éppen az amerikai közönség számára. Nem tudunk mi semmit, csak azt, hogy kurvára le vagyunk maradva, megint, és kurvára átvernek minket.

Na jó, igazatok van, minek verem itt a nyálam, mikor mindkét sorozatot élőben követem? Tudjátok csak azért, mert még így is egy db néző vagyok a millió körül, aki ennek a döntésnek baromira nem örül. Nem azért mert lemaradna valamiről, hanem azért mert most magyarázhatja meg mindenkinek, aki esetleg nem követi annyira a helyzetet, hogy a kedves Tv2 mit csinált, megint! Csak gratulálni tudok.

Miért nem tudjuk ebben is lekövetni azt, amit "odaát" csinálnak? Mindig majmoljuk őket, akkor mi miért nem tudunk olyat csinálni, hogy egy sorozat egy évada márciustól decemberig lemenjen? Miért nem tudjuk tartani ezt a lépést? Szeptemberbe elkezdődik egy évad odakint, mi meg vegyük át márciustól. Ők májusba végeznek, 9 hónap alatt, nekünk márciustól lenne rá 10 hónapunk. De nem, mi illetve a Tv2 baszogatja a nézőket, mert itt ez a helyes.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr993141778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tusy 2009.12.13. 15:07:55

a house-os dolog komoly? hát mindjárt hülyét kapok... nem elég h félbe vágták az évadot és honapokig ismétléseket nyomattak aztán most h ujra képesek voltak folytatni még mindig nem megy végig ? :S pedig én ott követem(ném) de a legjobb ilyen huzas a smallville... megvették az elsö 7 évadot aztan egyszercsak gondoltak egyet és elkezdték ismételni... az senkit nem érdekel h már a 9. évadnál tanrtanak :S

Ismeretlen_37501 2009.12.14. 09:57:35

Sajnos komoly a dolog. Az utolsó rész csak márciusba kerül adásba. A Smallville kapcsán nem tudok nyilatkozni, az tény, hogy odakint a 9. évad megy, de az itthoni helyzetet, az általad is vázolt okok miatt már nem követem.
süti beállítások módosítása