2009.12.09. 23:04 teddike

Röpke: Casting pletykák!

Címkék: film the hobbit men in black 3 spiderman 4

Nem sűrűn fordul elő, hogy ilyenekről írjak, meg ezek a hírek is, ahogy a címben is szerepel, erősen pletyka szagúak, de ha bejön belőlük bármi is, annak örülni fogunk:

Azt már korábban tudni lehetett, hogy lesz Men in Black 3. Azt is tudtuk, hogy Will Smith visszatér. Most még annyi a hír a dologgal kapcsolatban, hogy ha minden igaz, akkor Josh Brolin is öltönyös lesz. Örülünk, nem?

Nem sokat foglalkoztam a Hobbit pletykákkal. Igazából még mindig ott tart a dolog, hogy valamikor jövőre elkezdik a forgatásokat, és 2011-be kerül majd a mozikba. Szintén casting-os hír, hogy Ian McKellen (Gandalf) természetesen visszatér, mint ahogy Hugo Weawing (Elrond) és talán (!) Cate Blanchett (Galadriel) is szerepelni fog. A jelenlegi helyzet szerint, április - május környékén kezdik a forgatásokat. 2011 utolsó hónapjába kerül mozikba az első rész, míg a folytatást 2012 hasonló időszakában mutatják be.

A végére maradt még egy "pletyka". Ha minden igaz, akkor John Malkovich csatlakozik a Spider-Man 4 csapatához, és az egyik gonoszt, Vulture-t fogja alakítani. Másik hír, hogy Anne Hathaway is szerepelni fog a filmben, szintén a "rossz" oldalon. Meglátjuk! A film elvileg 2011 májusában kerül bemutatásra. Forgatást jövőre kezdik szintén.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933141788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása