2009.12.10. 01:30 teddike

Amerikai nézettség: Feleségek, Dexter, Agymenők

Címkék: sorozat 2009 2010 nezettseg

Mondom szépen sorban, miről maradtunk le. Nem nagy dolgok ezek, de mint mostanában többször említettem, nem csak egy nap nézettségével fogunk foglalkozni, hanem várunk egy kicsit, hogy értelme legyen a bejegyzésnek. Lehet most kicsit sokat sikerült, de a fontosabb részeket nem ugorjuk át.

Kezdjük is a dolgok lényegi részét a vasárnappal, amikor is a Született feleségek (Desperate Housewives, aki nem tudná) egy hosszabb szünet előtti utolsó részét láthattuk. Volt nagy ígérgetés a rész előtt, meg hatalmas katasztrófa ismét, aminek az lett a vége, hogy páran meghaltak. Nem tudjuk kik, de akik az előzeteseket gyártották, nagyon jó munkát végeztek, mert közel 2 millióval többen nézték ezt a részt, mint az egyel korábbit. 14,6 millióan ültek a képernyők előtt, hogy megtudják, ki lesz az a szereplő, aki már hat évad óta velünk van, és most távozik. (18-49-ben is jót fakított a rész, 4,8.) A feleségek jót tettek a Testvéreknek (Brothers & Sisters), akik több mint 10 milliós nézettséget (18-49: 3,7) hoztak. Több mint egy éve nem nézték ennyien a sorozatot. Volt egyébként valami nagy durranás? Vagy tényleg csak a felvezetés miatt voltak ennyire jók?

the big bang theory -agymenőkA Showtime sem panaszkodhat. 1999 óta nem volt ilyen nézett sorozata, mint a Dexter 11. része. A Hello, Dexter Morgan rekordot állított fel, amit mi teljes mértékben megértünk. Mármint, hogy ennyien nézték. Tényleg hatalmas rész volt, nagyon várjuk már a finálét. A nézettség egyébként: 2,1 millió.

Hétfőn az Agymenők - The Big Bang Theory dobtak olyat, amitől sokan leültek. Igaz nem nagyon volt ellenfele a műsornak, de még így is közel 14,5 millióan nézték, viszont most nem ez a fontos. Hanem az, hogy 18-49-ben 5,6-os ratinget produkált. Best. Sitcom. Ever. (?)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr293141789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása