2010.01.11. 23:18 teddike

Amerikai nézettség: Első hét

Címkék: desperate housewives chuck heroes modern family nezettseg peoples choice awards 2010

Az év első teljes hetéről beszélünk, még nem volt sok visszatérő, így összefoglaló bejegyzésben emlékszünk meg arról, amiről érdemes. Kezdjük is gyorsan azzal, hogy ezalatt a pár nap alatt kaptunk két Született feleségek részt. Az egyikben kiderült, hogy kik haltak meg a balesetben. Ennek nézettsége elég magas volt, az év többi részéhez hasonlítva, több mint 15 millióan voltak erre kíváncsiak, és 18-49-ben is 5.0 feletti ratinget hozott. A tegnapi részben (01.10) Susan kezdett el táncolni, ami "csak" 14 millió embert érdekelt, 18-49-ben 4,6-os rating mellett. A Brothers & Sisters mindkét esetben, 10 millió feletti és 3,6 közeli ratinget hozott.

Hétfőn a Heroes bizonyíthatott volna, hiszen dupla résszel tértek vissza és ismétlések ellen futottak, de ahogy az várható volt (talán) semmi kiemelkedőt nem tudtak mutatni a számok terén sem. Az első részre még 5,2 millióan voltak kíváncsiak, a másodikra már már csak 4,6 millió néző maradt. 18-49-ben is hasonló esés látható, elsőre 2,3, másodikra 2,1-es rating jutott. A keddről már írnom sem kellene. A CBS, illetve az NCIS össznézettségben hatalmas számokat hozott ismét (20 millió felett). 18-49-ben viszont a The Biggest Loser nyert (5,0).

chuckSzerdán több visszatérő mellett a CBS-en látható People's Choice Awards futott be győztesként. Viszont az első órában, 18-49-ben még kellemes vetélytársra lelt a Modern Family-ben, amely 4,1-es ratinget hozott. Össznézettségben is 10 millió felett zárta az estét.

A végére hagytam a harmadik évaddal visszatérő Chuck eredményeit. Amely rögtön dupla résszel jelezte, hogy visszatért, és szerencsére a nézők is tárt karokkal várták Chuck-ot. Az első rész 7,6 milliós nézettséget hozott, 18-49-ben 3,0 rating. A második részre csökkentek egy kicsit a számok, 7,2 millió, 2,9-es rating. De még így is messze a legnézettebb Chuck részek voltak ezek (a 3D-s vetítés után).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr853141867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása