2010.01.13. 23:42 teddike

Castle - Alyssa Milano vendégszereplésével (2x12)

Címkék: sorozat castle 2009 2010

Nem sok szó esett mostanában a Castle című sorozatról, illetve nagy kedvencünkről, Nathan Fillion-ról sem. Pedig akár mindegyik rész után lehet írni egy nagyon rövid bejegyzést, de maradjunk annyiban, hogy "vannak dolgok amik nem változnak". Értem ezalatt azt, hogy a sorozat minősége inkább javulófélben van, állandóságot és fix rajongótábort felmutatva. A jövője éppen ezért talán már biztosnak mondható, igaz korai még előre szaladni, de a harmadik évadot én jelenleg szinte biztosra venném.

castla alyssa milano

A bejegyzés megszületésének oka most mégis egy vendégszereplő, Alyssa Milano személyében. Akinek köszönhetően egy emberibb Richarad Castle-t ismerhettünk meg. Az éremnek mint tudjátok két oldala van, és talán most a másik oldalra pillanthattunk rá egy kicsit. A nyomozás illetve az aktuális eset most sem volt valami érdekes, de nem is ez tartja a lelket a sorozatban, hanem a főszereplő, na jó két főszereplő játéka. Lassan, mondom lassan Bones - Booth szintű párost fogunk kapni.

A jövő is elég fényesen néz ki a sorozat számára. Márciusban, "egy alkalommal, két" részre vendégeskedni fog Dana Delaney is, a Született feleségből. Ráadásul a dolog érdekessége, hogy amikor Fillion az előbb említett sorozatban szerepelt, pont az érkező "hölgy" karakterének a férje volt. A szereplése egy kisebb event lesz, na nem csak miatta, hanem azért is, mert a sorozattól eltérő módon egy vasárnap és egy hétfő esti részt is kapunk, rögtön egymás után. És a sztori is két részes lesz. A dátumot nem mondtam még, március 21-én, vasárnap veszi kezdetét ez a történet.

Az aktuális történetről még annyit, hogy szokásos Castle részt kaptunk, Alyssa Milano nevezetű fűszerrel. Részemről 7/10.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr243141877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása