2010.01.14. 00:01 teddike

Chuck - Itt a harmadik!

Címkék: sorozat chuck 2009 2010

Kérem szépen, a helyzet a következő: valahonnan le kell csípni még 40 percet az életünkből, hogy innentől kezdve, minden héten beleférjen a Chuck harmadik évada is. Nem mondom, hogy a körmömet rágtam már a folytatás miatt, de tény, hogy korábban is örültem egy Chuck résznek, és most sincs ez másképp. A visszatérés korai, legalábbis az eredetileg tervezetthez képest két hónappal korábbi, de mi, rajongók ennek nagyon örülünk. Főleg látva az első három részt, el sem tudjuk képzelni, hogy Chuck nélkül teljen egy hetünk.

A második évad végén kaptunk Chuck 2.0-t. Lehetett azon töprengeni, hogy vajon mi lesz a folytatásban, és egy szuper-profi spy jön, vagy lesz benne valami bibi. Szerencsére a második nyert, nem lett minden annyira tökéletes. Chuck nem tud és talán nem is akar mindent rögtön megoldani, viszont továbbra is hozza azt a geek-spy stílust, ami miatt imádjuk.

chuck season 3A sorozat semmit nem változott, továbbra is vidám, pörgős, szokásos stílust hozza, egy szóval összefoglalva, megmaradt a korábban is ráhúzott feelgood vonalon. Az mondjuk igaz, hogy erősítettek egy kicsit eyecandy fronton, Yvonne többet vetkőzött az első két részben, mint egy egész évad alatt, de nem emiatt tartozik a kedvenc sorozatunk közé.

A sztori, illetve a részek felépítése is a megszokott. Egy rész egy történet. Igaz, egy előretekintő, egyelőre nagyon a háttérbe meghúzódó szálat bedobtak a második rész végén, de erről még korai beszélni. Sokkal inkább kellene arról, hogy mi is történt a harmadik részben, és mit léptek meg a készítők? Vajon tényleg igaz? Mert kimondva nem lett, látni nem láttuk. Milyen lehet a folytatás? Kellett egyébként ez a történetbe?

Pontok tekintetében, az első három részre 7/10. Jó sztorik, jó vendégszereplők. Egyszerűen élvezet nézni, kikapcsol az ember. És talán ez a legfontosabb.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr113141878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_110897 2010.01.14. 21:12:25

en meg csak az elso ket reszt latam, de azok nagyon jok. a szinvonal eddig megmaradt, kivancsian varom a tobbi reszt. meg a harmadikhoz egy feliratot is varok...:)

Ismeretlen_37501 2010.01.14. 22:20:40

Én úgy olvastam, hogy kint van már a harmadikhoz is a magyar felirat.

Ismeretlen_110897 2010.01.15. 12:42:00

utannanezek, kosz:)
süti beállítások módosítása