2010.02.04. 21:39 teddike

The White Rabbit

Címkék: film 2010 alice in wonderland

A cím alapján nehéz lenne kitalálni miről is van szó. Mondjuk aki nagyjából tudja, hogy milyen filmek jönnek a közeljövőben talán gyorsan beugrik neki, hogy nemsokára Alice-ra megyünk az IMAX-ba. Na igen, ha már IMAX, akkor gyorsan le is írom, hogy akik az Avatar-t akarják nézni, februárba menjenek el, mivel március elejétől sokkal kevesebb előadás lesz. De vissza Alice-ra. Jöttek új karakterposzterek, nézzétek őket:

alice in wonderland the white rabbitA plakáton rajta van minden, ami fontos lehet. A bemutató egyébként nálunk egy nappal korábban, tehát már 4-én lesz. Az év harmadik világpremierje, értsd úgy, hogy az amerikai bemutatóval egy időben mi is láthatjuk. Becsüljük meg. Bónusz karakter!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333141943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása