2010.03.10. 16:09 teddike

Pénteken jön az Eclipse előzetes

Címkék: film 2010 eclipse twilight new moon remember me

Nem mondok én már semmit, igaz eddig sem tettem. Maradok a film harmadik részével kapcsolatban is az arany középútnál. A gyerekről is inkább semmit, mint rosszat, szokták mondani. Szóval lehetne a címben egy hatalmas bréking is, ha meghatna a dolog, de nem teszi, viszont azt aláírom, hogy hatalmas twilight rajongás van, így nem megyek el mellette.

A héten, pénteken kerül az amerikai mozikba a Remember Me című film, amiben Robert Pattinson lesz a főszereplő, és lehet még jól is fog játszani benne, de ettől függetlenül megsegítik egy kicsit a filmet azzal, hogy előtte fogják bemutatni az Eclipse előzetesét. Most remélem boldog mindenki. Amúgy a Remembe Me másik főszereplője Emilie de Ravin, aki miatt meg szinte kötelező megnézni.

A Twilight-ról és a New Moon-ról a címekre kattintva lehet olvasni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr673142055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása