2010.03.26. 09:00 teddike

True Blood - Jön a 3. évad

Címkék: sorozat axn hbo true blood 2009 2010

Igaz még három hónap van a premierig, de érdemes már most felvésni a dátumot, június 13, a naptárunkba. A blogon még nem sok bejegyzés született az eddigi évadokról. Említés szintjén már nem egyszer lehetett találkozni vele, viszont a harmadik évadtól fog majd nagyobb teret kapni. Remélem ez is lesz annyira jó mint az első és második, megéri majd heti rendszerességgel követni a sorozatot. Nem is nagyon húznám tovább az időt, szerintem tudjátok miről beszélek, jöjjön inkább egy teaser poszter:

true blood season 3

Még annyit elárulok így a végén, hogy nálunk is a HBO-n lehetett követni a sorozatot, ami ugye fizetős csatorna. Aki viszont még nem találkozott a sorozattal, szintén csak egy tipp, kövesse figyelemmel az AXN műsorát, sőt az oldalukat is látogassa, mert március 21-től, ha jól emlékszem, náluk is nézhető a True Blood. Az első évaddal kezdtek természetesen.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr633142119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitti 2010.05.14. 11:16:33

uuu én már nagyon várom

Jessi 2010.08.05. 20:27:53

Hello! Itthon megy már a true blood 3. évada? Ha igen hol és mikor megy? Le lehet valahonnan tölteni a 3. évadot? Ha nem megy, azt nem tudjátok hogy mikor fog?? (légyszi írjatok az email címemre választ: kovacsjessica@yahoo.com )
süti beállítások módosítása