2010.04.01. 16:08 teddike

Breaking: Plusz egy óra Lost

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06

A napokban már lehetett róla olvasni, ideje volt, hogy megerősítsék. Röviden arról van szó, hogy Damon Lindelof és Carlton Cuse többször utalt arra, hogy a 18 rész nem elég ahhoz, hogy rendesen befejezzék a történetet. Ráadásul a napokban a Vanity Fair is megszellőztette, hogy bizony kevés kérdésre kaptunk választ, és félnek attól, hogy a maradék 8 nem elég a történet rendes lezárásához.

lost cast season 6Viszont ez a jó hírek napja is a bolondozás mellett. Mielőtt még aggódni kezdenénk, ezzel nem alakul át a Finálé programja. Mármint továbbra is május 23-án kerül majd adásba. Magyar idő szerint 24-én hajnal kettőtől, reggel ötig lesz tehát látható. A finálé címét is tudjuk már, de ezt nem szeretném elárulni, aki tudja, annak elég számozni őket, és így megkapja a vasárnap estére/hétfő reggelre jutó részek címeit. A hatodik évad így 19 részes lesz majd, és nem mellékes infó, hogy éppen most forgatják az utolsó részeket.

A linkekre csak saját felelősségre kattintson mindenki, főleg az utolsó tartogat nem kevés spoilert! A kép is tartogat meglepetéseket, na jó csak annyit, hogy szép nagy lesz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr443142149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása