2010.04.07. 15:37 teddike

Gossip Girl - Sweeps

Címkék: sorozat 2009 2010 gossip girl s3

Itt a nyakunkon a sweeps, és mint olyan, a junkie egyik legkedveltebb időszaka, na persze nem mindig, hiszen hatalmas elmaradások is keletkezhetnek. De tudjátok, ez az az időszak, amikorra a csatornák az ismertebb neveket és nagyobb változásokat tartogatják a sorozat történetében/évadában. Így lesz ez a Gossip Girl fináléja felé haladva is, hiszen nagy változásokat ígérnek a készítők. Jöjjön egy poszter, aztán írom miről lesz szó, spoikeresen:

gossip girl

A képen, Serena mellett, nem más látható, mint William Baldwin, akit leszerződtettek arra a nemes szerepre, hogy végre, a harmadik évad végén, megismerjük/eljátssza az "apukát". A negyedik évad egyébként már a tető alatt van, szóval nem kell félniük. Mondjuk a mostani nézettséget elnézve, megközelíteni sem tudja a régen mutatott sikerét a sorozat.

Ami a történetet illeti. Same old, same old. Azzal a különbséggel, hogy most egy ideig lecsillapodtak a kavarások. Egészen mostanáig persze, hiszen a bejegyzésnek valami apropója is kellett legyen. Megjelent Chuck anyja, aki természetesen hozta magával a problémát is, amit egyelőre úgy néz ki, hogy a Blair - Chuck kapcsolat szenvedi meg. Konkrétan, így az évad vége felé szakítottak, ki nem várta? Nate és Serena is összemelegedett, de ez sem fog sokáig tartani, legalábbis ha Jenny belekavar a dolgokba. Valamint a Dan Vanessa párost is összehozták, van tehát változás ilyen szempontból a párok között, de mindig kell legyen olyan, ahol éppen probléma van, és olyan is, ahol rózsaszín köd. Gyorsan cserélődnek a párok, de a "mindenki mindenkivel" elvet követve, lesz még itt változás úgy is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr253142158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása