2010.04.07. 00:37 teddike

Röpkék: Újdonságok egy kupacban

Címkék: film killers 2010 iron man 2 a nightmare on elm street killer inside me

Több apró hírrel találkozhattok, ha tovább olvastok, nem akartam őket külön posztba rakni, és csak linkelni fogom a többségét, főleg azért, mert jelentős részét magam sem szeretném megnézni, és lehet sokan még vannak így ezzel:

  1. Ilyen felvezetés után talán nem nehéz kitalálni, hogy az Iron Man 2 bizony szereplője ennek a bejegyzésnek. Már csak azért is, mert Húsvét óta nem volt olyan nap, hogy ne kaptunk valami újdonságot. Ami teljesen jó dolog is lehetne, de már csak három hét van a premierig, addig valahogy ki kellene bírni. De ha valakit nem zavar, hogy sok mindent megtud, erre fáradjon: képek, még képek, itt is van pár, illetve itt lehet megnézni két videót is.
  2. Jött pár kép a Killer Inside Me című filmből is. Ha nem mondana semmit a dolog, azért kattintsatok, Jessica Alba miatt megéri.
  3. A Killers sem maradhat poszter nélkül. Katherine Heigl és Ashton Kutcher látható kéz a kézben.
  4. Április második felében kerül a mozikba a The Losers, jött is még pár kép a karakterekről.
  5. Két kedvencünk, akiket az Oscar kapcsán már láthattunk drámai szerepben, úgy néz ki, hogy összeáll egy közös filmre: Carey Mulligan és Saoirse Ronan - előbbit az An Education-ban míg utóbbit a The Lovely Bones-ban ismerhettük meg.
  6. Az A Nightmare on Elm Street is kapott egy új videót.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr923142156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zolee 2010.04.07. 12:36:37

Iron Man 2 videókat nem szabad nézni, viszont nehéz megállni, sajnos ezeket is láttam már. Alba vajon ennél többet is fog mutatni? :)
süti beállítások módosítása