2010.04.22. 03:19 teddike

Parenthood - Jöhet a második évad

Címkék: sorozat 2009 2010 parenthood

Öröm, boldogság, rengeteg könnycseppel fűszerezve. Na nem nálam, de biztos volt, aki elmorzsolt egyet kettőt ezen a fantasztikusnak mondható bejelentésen. Igazából a tipikus "tudtam, csak nem sejtettem" szituval van most dolgunk. Hiszen a Parenthood hétről hétre bizonyította rátermettségét. A kezdeti visszaesés után, nézettsége visszakúszott egy nagyon jó pontra, ahonnan már nem volt visszaút. Az NBC-nek bejött az, ami a CW-nek a LUX behozásával nem. Egy "régi" hangulatú családi drámával van dolgunk, ami emlékeztet kicsit minket a "nagyokra". Több karakter, több stílus, rengeteg probléma. Gyereknevelés, szülők nevelése és sorolhatnám. A legfrissebb részt még nem láttam, de biztos vagyok benne, hogy a feelgood érzés és a drámai vonal ismét jó arányban lesz majd jelen.

parenthood lauren graham

Lauren így örült a hírnek, hogy jöhet vissza a második évadra. Na jó, nem, még február végén, a Parenthood premierjén már tudta, hogy berendelik a második évadot. Látszott az arcán a boldogság, csak nem árulta el nekünk, hogy miért. Egyébként (ha most április elseje lenne akkor azt írnám, hogy) Luke is visszatér majd egyszer - amivel csak arra akarnék utalni, hogy még mindig Graham karaktere lóg ki a legjobban, jó lenne találni neki megfelelő partnert.

Visszatérve a fontosabb hírre, amiért most itt vagyunk, a következő évadban is találkozhatunk tehát a családdal, és ennek őszintén csak örülni tudok. Így viszont a Chuck, Heroes, Trauma, Mercy négyesből egy fog visszatérni. Utóbbi kettő már eleve kaszálva lett, ha nem is teljesen csak fél-hivatalosan. Előbbi kettő jövője még nem teljesen tiszta. Mondanom sem kell remélem, hogy Heroes végleges törlésre és Chuck hosszabbításra szavazok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr613142210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása