2010.05.12. 23:39 teddike

Előzetes: Super 8

Címkék: film 2011 super 8

Másodjára, mivel korábban, még a napján egy kamerás videót sikerült feltölteni, most viszont itt a valós, a rendes, már minőségileg is okés előzetes. Illetve nem csak ez, de erről majd csak a videó után beszéljünk:

A film csak 2011-ben jön majd, és ahogy azt korábban is írtam, JJ Abrams rendezi. Cloverfield szintű gépezetre gondoljatok most, ami szépen elárasztja az oldalakat. Rengeteg vírus videót és képet látok magam előtt, amik majd szépen megbolondítják az embereket. Az sem meglepő egyébként, hogy az előzetes minden egyes képkockáját kielemzik, ami hozzásegített minket ahhoz, hogy esetlegesen megleshessük az új lényeket. Valamint egy másik oldalra is elvezet minket ez a 1,5 perc. Bővebb leírásokat, illetve az itt is említett dolgokat erre találjátok meg hosszabban kifejetve.

Update (05.15): Külön bejegyzést nem ért a dolog, de aki nyomon követte a korábban linkelt oldal alakulását/változást, az megfigyelhetett egy újabb történést. JJ Abrams továbbra is jól csavarja a lapokat, éppen ezért próbáljuk amennyire csak lehet, nyomon követni az eseményeket.

Most egy oldal az update igazából, ahol az új eseményeket mutatják meg nekünk, angolosok előnyben. Ide kell kattintani.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr153142285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_155130 2010.05.13. 08:59:11

köszi a linket! nagyokat néztem miközben olvastam! (:
süti beállítások módosítása