2010.05.23. 12:04 teddike

Akiktől búcsúzunk: Sun Kwon

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

A teljesség igénye nélkül jöjjön pár Lost szereplő, főleg azok, akik 6 éven keresztül rengeteget tettek azért, hogy nekünk sokkal jobb legyen. A sort Sun kezdi, Yunkin Kim alakításában. A karakter egyébként, szubjektív vélemény tudom, soha nem tartozott a kedvenceim közé. Mindig tömegként tekintettem rá, egészen mostanáig. Na meg persze közben is voltak erős jelenetei, de azok a külön részek, amik az ő illetve családja életével foglalkoztak sosem jöttek be. Ettől függetlenül örök történet az övé. Gazdag család tagjaként egy halászhoz ment hozzá, hogy egy szigeten rádöbbenjen arra, mennyire szerelmes férjébe (csöpög? remélem nem).

lost the finale sun

A többit már tudjuk, sejtjük, láttuk. Apró érdekesség a színésznővel kapcsolatban, hogy eredetileg Kate szerepére jelentkezett. Annyira megtetszett viszont a csapatnak, hogy más karakterben szívesen látták viszont.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr763142373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása