2010.05.24. 12:22 teddike

Akiktől búcsúzunk: James "Sawyer" Ford

Címkék: sorozat 2009 2010 lost s06 the finale

Nagyon nehéz a finálé után hasonló hangnemben folytatni a bejegyzéseket mint tegnap. Nehéz összeszedni a hülyeségeket a szereplőkről, de mindenképpen ezt a vonalat kellene követni. A női szívek megdobogtatója, és egyben az egyik legtöbbet fejlődött karakter. Így tudnám nagyon röviden jellemezni Sawyer történetét. Emlékszem még mikor az elején mindent "üzletelni" akart, majd a szemüvegre, az olvasására, és sorolhatnám. A hatodik évadra pedig a legfontosabb karakterek közé tartozott. Gondolta volna ezt valaki az elején?

lost the finale sawyer

Egy nagy kérdés, ha azt mondom, hogy Sawyer, Te hol kezdenéd a történetét? Ott, hogy a szüleit előtte ölte meg egy Sawyer nevű gyilkos? Vagy ott, hogy Jacob adott neki egy tollat? Esetleg ott, hogy mi történt vele Ausztráliában? Vagy rögtön a szigetre kanyarodnál, ahol a biztonságiak vezetője is volt az 1970-es években?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr833142381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.05.24. 21:04:34

Szentimentalis "bad boy"...kell az ilyen!(tudom en...)o is hianyozni fog(nekem).
süti beállítások módosítása