2010.06.10. 13:20 teddike

Röpkék: Die Hard, Fantastic Four, Les Grossman

Címkék: 2011 les grossman die hard 24 7 fantastic four reborn

A címmel már mindent elárultam, nagyon sok értelme nincs is a folytatásnak, de azért pár apróságot tisztázok még:

  1. Azt már lehetett tudni, hogy lesz Die Hard folytatás, most már azt is tudjuk, hogy mi lesz a címe: Die Hard 24/7. (Csak zárójelben, ne vegyetek azért mérget arra, hogy ez is lesz a végleges, egyelőre erről lehetett olvasni.)
  2. Még egy cím. Még egy folytatás. Azt is lehetett tudni, hogy a Fantastic Four majd feltámad. Javítva magam, nem folytatásban, hanem reboot formájában. Jessica Alba visszatér vajon? Ez most más kérdés. Az új film címe, nagyon meglepően: Fantastic Four Reborn.

A végére maradt a jobb és nagyobb hír. Az elmúlt hetek eseményeit elnézve Tom Cruise hatalmasat kaszált. Na nem feltétlenül anyagilag, biztos úgy is, hanem a népszerűsége javult egy hatalmasat. Nem véletlenül szedték elő az egyik legjobb karakterét, Les Grossman-t, akivel a Tropic Thunder című filmben találkozhattunk először, most az MTV Movie Awards miatt pedig rengeteg kis videóban, valamint az élő show-ban is fellépett/megjelent párszor. A közönség zabálta, a videókat azóta több ezren látták. A próba jól sikerült tehát, olyannyira, hogy gyorsan be is jelentették, jön a "Les Grossman Movie". Örülünk?

les grossman

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr653142453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dave 2010.06.13. 21:08:28

Les Grossman ütni fog! Ebben a videók alapján biztos vagyok.
süti beállítások módosítása