2010.07.20. 16:58 teddike

Spartacus: Gods of the Arena

Címkék: sorozat 2010 2011 spartacus gods of the arena

Kezdjük ott a történetet, hogy a Spartacus első évad alatt kaptunk egy rossz hírt, mely szerint a főszereplőnél (Andy Whitfield) non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak, ami együtt járt azzal a szintén rossz hírrel, hogy a második évad munkálatai ezzel csúszni fognak, és nem is fogjuk "időben" megkapni a folytatást. Andy állapota azóta javulóban van, sőt egyes hírek szerint már teljesen felépült és újra kész a munkára. De mielőtt még ez bekövetkezne, kapunk egy előzmény-sorozatot.

jamie murray

A díszlet ott van, a színészek szintén, így nem fog semmi sem kárba veszni, kapunk egy hat részes történetet ami a Batiatus ház felemelkedését fogja majd bemutatni. A szereplők adottak, illetve jönnek még újak is. Egy új főszereplő, legalábbis erre a hat részre.

Az új hős, az első gladiátor, akinek a Batiatus ház a sikereket köszönhette, Gannicus lesz, aki egy ausztrál színész, Dustin Clare alakít majd. Clare mellé jön még tovább vetkőzni Jamie Murray, aki már Dexter felett/alatt is megmutatta, hogy mire képes. Valamint Marisa Ramirez is érkezik rabszolgának. A hatodik, befejező részre valószínűleg Spartacus is beköszön majd.

A forgatásokat egyébként a következő hónapban kezdik majd el, január elején mutatják majd be a hat részt. A Spartacus második évadat a hat rész leforgatása után veszik fel, és 2011 második felében kerül majd a képernyőre. Addig azért hiányozni fog Viva Bianca is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr313142542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása