2010.07.22. 13:03 teddike

Comic Con 2010

Címkék: sorozat film comic con 2010

Idén ismét megrendezésre kerül ez a fantasztikus esemény, amire továbbra is csak hatalmas álom a kijutás - legalábbis nekem. De ettől még zabálni fogjuk az ott megjelenő híreket, hiszen sorozatokról és filmekről lesz szó minden mennyiségben. Mindenről szinte lehetetlen lesz beszámolni, mint ahogy az is lehetetlen lenne, hogy mindenki kedvencét megmutassuk, éppen ezért úgy gondoltam, hogy megosztok veletek két linket, ahol elképzelhetően nagyon sok minden fent lesz:

comic con

A Comic Con mint láthatjátok San Diego-ban van, és a mai nappal, tehát július 22-én nyitotta meg kapuit, és egészen 25-ig lesz nyitva. És akkor a linkek: a Comic Con hivatalos oldala, és a movieweb rendezvényhez kapcsolható aloldala.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823142553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása