2010.08.04. 13:07 teddike

Poszteren: Sucker Punch

Címkék: film 2010 sucker punch

A csajok bemutatkozása után, rögtön karakteres posztereket kaptunk a filmhez, és az előzetes láttán, továbbra is az egyik várt (nem a legjobban) 2011-es filmek közé tartozik. Zack Snyder nem rossz csapattal dolgozhatott együtt, igaz ezt egyelőre csak azért mondhatjuk, mert kicsit irigylésre méltó, hogy kik (csajok) fognak szerepelni a filmben. De ne menjünk el ennyire ebbe az irányba, ettől függetlenül a film lehet még nagyon jó, és nem az eyecandy miatt fogunk majd emlékezni rá. Ezt mind csak azért írtam le, mert gyorsan jött egy "banner" is, ami annyira megtetszett, hogy a későbbiekben még biztosan fogtok találkozni vele az oldalon:

sucker punch

Ez így még elég kicsi, de ha kattintotok egyet a képre, akkor bizony szép nagy lesz, és még a csajok is nagyobbak lesznek rajta. Igaz a korábbi képek méreteit nem fogja überelni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr663142581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása