2010.08.06. 12:23 teddike

Casting hír jobbról balról

Címkék: csajok katie cassidy vampire diaries gossip girl s4 courtney rose

Rendszeres olvasóink tudják, hogy casting hír nem sűrűn szokott az oldalon szerepelni. Főleg nem a sorozatok világából, és főleg nem így külön kiemelve. Hivatkozva arra, hogy bizony nyár van, kicsit pangás is (NOT), így megragadom az alkalmat, hogy két hírt is megosszak veletek. Valójában az egész bejegyzésnek az az oka, hogy két jó csajról tudunk beszélni pár sorban - de ettől most tekintsünk el.

A nyáron korábban már volt egy apró hír arról, hogy Katie Cassidy szerepelni fog a Gossip Girl negyedik évadában. Most már az is kiderült, hogy 10 - 12 részben lesz benne. A hír azért óriási, és akkor javítom kicsit a korábban írtakat, hogy nem csak egy nagyon jól kinéző színésznőt láthatunk a következő évadban, hanem egy tehetségeset is. Katie az előző két évadban bizonyította, hogy tud ő játszani, nem csak a testével, hanem a szavakkal is. Harper szigetén és a Melrose Place-ben is kiemelkedőt alakított. Ezeknek is köszönhetően, a Gossip Girls tagja lesz. Ahogy egy éve, az elkaszált Privileged után, Joanna Garcia is lehetőséget kapott a sorozatban, de az ő karaktere gyorsan kifulladt. Katie hosszabb időre fog maradni, amivel a GG továbbra is az egyik eyecandy paradicsom lesz.

katie cassidy gossip girl

A másik, apróbb hír, hogy Courtney Ford szerepelni fog a The Vampire Diaries második évadában, és az eddigi infók alapján a "rosszabbik" testvér mellett fog feltűnni. Courtney egyébként főleg azoknak lehet ismerős, akik a Dexter előző évadát nézték, az egyik főbb szereplőnek volt a rokona - na, ha ez mind megvan, mármint emlékeztek rá, akkor biztosan a fejetekben van ez a jelenet is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr73142595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása