2010.09.09. 01:25 teddike

Kezdődik, kezdődik, kezdődik - Indul az új évad

Címkék: sorozat 2010 2011

Bár nem számolok nagyon vissza (még óra a kezdésig), de ma éjszaka/este/reggel kezdetét veszi egy újabb évad. Ezt egyébként most ahhoz kötném, hogy pár óra múlva elindul az első országos (network) újonc világhódító útjára. Aztán szépen lassan jönnek a többiek is, visszatérnek korábbi kedvenceink, és folyamatosan mutatkoznak majd be az újak is. Szeptember 21 új indulót tartogat nekünk, melyek közül biztos vannak olyanok is, amiket nagyon várunk, vagy pont ellenkezőleg, már most tudjuk, hogy felesleges akár egy részt is nézni belőlük.

Bár egy fecske nem csinál nyarat, és az első sárguló levél még nem jelenti azt, hogy itt az ősz, de a Hellcats bemutatkozása már egyértelművé teszi, hogy vége a nyárnak. Annak az időszaknak, amit elvileg uborkaszezonnak hívnánk, hiszen nem sok sorozatot lehet akkor nézni (NOT). Szóval, fordítva itt a saját magam által írt hülyeségeket. A nyár sem telt el zökkenőmentesen. Nem egy jó újonc került bemutatásra, és nem egy jó sorozat tért vissza a korábbi kedvencek közül. A "nyári sorozat" címmel ellátott bejegyzések egyébként ezeket próbálja egy csokorba fogni, és ennek a sornak még nincs vége. Ember tervez, Isten végez elven, szerettem volna az évad kezdete előtt lerágni az összes csontról a húst, de ez nem jött össze, így számítani lehet nyári véleményekre, de már kifutóban a dolog szerencsére.

Ez a nagyon hosszú két bekezdés pedig ahhoz kellett, hogy elérjünk a bejegyzés lényegi részéhez, ami egy apró képecske, amin az összes visszatérő és újonc sorozat is szerepel, napokra lebontva, hogy mikor mi tér vissza. Azt hiszem ennél jobb összefoglalót keresve sem találhatnánk:

tv fall 2010

Kattintásra természetesen nagyobb lesz a kép. Amiből jól kivehető, hogy bizony lesznek olyan hetek, amikor nem sok időnk lesz, aztán jöhet a kemény gondolkodós időszak, amikor eldöntjük, hogy mit is nézünk tovább, mit kaszálunk, hogy egy újoncot a helyére engedjünk, és sorolhatnám. Azt hiszem ez a 21 újonc bőven elég ahhoz, hogy mindenki találjon magának egy kedvencet. Vagy tévednék? Ti melyik sorozatot várjátok a legjobban? Nekem van egy ötös listám, nálatok van ilyen?

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr483142690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adri 2010.09.09. 12:48:56

Nagyon szép hónap lesz, suli mellett meg főleg. Mondjuk max 5 újoncot engedélyeztem magamnak, szóval ha mindent betartok nem lehet sok gondom.
süti beállítások módosítása