2010.09.30. 18:06 teddike

Moziajánló: 39. Hét

Címkék: film 2010 moziajanlo

Ezen a héten is a szokások rabjai leszünk. Egyik szemünk sírni fog, mert kint elég komoly filmek kerülnek bemutatásra, a másik viszont majd nevet, hiszen két filmre is beülhetünk a hétvégén, ha úgy tartja kedvünk. Mármint kettő újra, a mainstream vonulatból:

  • Pancser Police (The Other Guys): Will Ferrell és Mark Wahlberg főszereplésével készült akció-vígjáték elért hozzánk is.
  • Tőzsdecápák 2: A pénz nem alszik: Michael Douglas miatt mindenképpen néznünk kell, odakint csak egy héttel korábban mutatták be, szóval nem maradtunk le nagyon róla. Mondjuk ha azt vesszük, hogy eredetileg már az év elején be akarták mutatni.

Ezek mellett vannak még új filmek, de inkább csak felsorolom őket, és nem teszek úgy, mintha nagyon sokat tudnék róluk: Dumas, Mary és Max, Nők férfiak nélkül, Sammy nagy kalandja: A titkos átjáró.

Amerikai bemutató (október 1):

  • The Social Network: A Facebook alapítójáról készült film, amit a kritikusok eddig imádtak, remélem majd mi is fogjuk.
  • Let Me In: "Az év horrorja" - eddig ilyen jelzőket hallottam csak, meglátjuk, a premieren mi is ott leszünk, mármint a hazain, ez egészen biztos.
  • Case 39: Még egy horror, amiben meglepően sok ismerős arc van, Renee Zellweger, Ian McShane, Bradley Cooper.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr693142790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mesko 2010.09.30. 19:34:49

The Other Guys, az a Pancser Police..azért írtam, mert nagyon meglepődők néha, hogy micsoda "pancser" fordításokat csinálnak nálatok... Véletlen, itt ebben a filmben fontos lett volna a "the other" ha megmaradt volna valamilyen képpen... Láttam..ezért szökőtt a szemembe, hogy elírtad az eredeti címét a filmnek:)

Ismeretlen_37501 2010.09.30. 19:36:54

Köszi, hogy szóltál, ezt cseppet benéztem. Igen, nálunk nagyon okos címeket tudnak adni. Sajnos.

zolee 2010.10.01. 13:59:25

Pancser Police, Wall Street 2, van értelme megint moziba menni. Valamelyiket biztosan nézni fogjuk.
süti beállítások módosítása