2010.10.03. 19:35 teddike

Emma Stone lesz a Pók szerelme

Címkék: film spiderman 2012 emma stone

A napokban/hetekben folyamatosan lehetett arról olvasni, hogy a Marc Webb által rendezésre kerülő Spider-Man reboot-ban ki jöhet számításba, mint Mary Jane Watson. Volt már Dianna Agron, volt Mia Wasikowska és még ketten-hárman, de a végére Emma Stone lett a kiválasztott. Még ez sem 100%-os hír, és ha esetleg nem így lesz, akkor mosom kezeimet, de ma több helyről is hivatalos információra hivatkozva erősítették ezt meg.

Andrew Garfield mellett tehát egyik nagy kedvencünk lesz a film főszereplője, aki mostanában az Easy-A üdvöskéjeként nyomul a mozikban, de korábban a Zombieland "jócsaja" is volt.

emma stone

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr543142802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sajti 2010.10.04. 13:42:15

Sok filmben láttam mostanában, és csak miatta az easyA is érdekel. A pókemberhez kapcsolódoan csak örülni tudok neki, hogy teljesen új csapattal mennek neki a történetnek, jó főszereplőket választottak szerintem.

Dave 2010.10.04. 13:44:23

Van miért várni a filmet? eyecandy ötös, eddig.
süti beállítások módosítása