2010.10.16. 00:22 teddike

Nap képe: Bones csontváznak öltözve (Hatodik évad)

Címkék: sorozat bones 2010 2011

Vissza kell hozni a "nap képe" rovatot is, mostanában nem egy olyan jelenet volt, amiből szívesen beraktam volna valamit, aztán elcsúsztam felette. De ez most megmaradt. Valami miatt, a rajongás lehet az oka, a csütörtöki sorozatok közül elsőként  Bones-t nézek, és hétről hétre hozzák azt a szintet, amit elvárok a sorozattól. Most nem megyek bele semmilyen elemezgetésbe, teljesen felesleges. A hatodik évaddal tértek vissza, a nézettség továbbra is biztató, és olykor emelkedő. A történet nálam rendben van, bár nem is az ügyek/esetek miatt nézem, sokkal inkább a két főszereplő közti dinamika/kapcsolat miatt. Amibe most egy kis porszem került, valahogy változtatni kellett a helyzeten, hoztak egy új szereplőt Booth oldalára, és ezzel szerintem el is árultam mindent. A többit nézzétek meg, bármelyik résszel lehet próbálkozni, nincs átívelés, és akkor a nap képe:

bones

Most jön pár hét szünet, indul a baseball a FOX-on, jobban mondva, bár nem értek hozzá, a rájátszás (?) kezdődik el, amit azt eredményezi, hogy pihenni megy ez a sorozat is. November elejétől viszont jön a folytatás!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr513142850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása