2010.10.19. 23:23 teddike

Az NBC berendelt mindent!

Címkék: sorozat nbc chuck outlaw chase outsourced undercovers the event 2010 2011

Ez most komoly? Először örültem a hírnek, hiszen Chuck kapott teljes évados berendelést. 13 részre rendelték be ugye erre az évadra, aztán most jött a "back nine".  De itt nem állt le az NBC! Az újoncok közül teljes évados lesz a The Event, a Law and Order: Los Angeles, és az Outsourced! De itt nem állt le az NBC!

Egy újabb kör kezdődik: Ez most komoly? Megint örültem, hiszen a Chuck nem 9, hanem 11 részes plusz rendelést kapott, így 24 epizódos évadot fog zárni. És amikor már azt hinnénk, hogy itt megállnak a dolgok, nos nem. Az NBC fokozta a fokozhatatlant, erre mást nem nagyon tudok mondani. A Chase is teljes évados berendelést kapott! Itt most pár soron keresztül ordibálhatnék, és tépkedném a hajam, de nem teszem, mert van még egy fontos hír, az Undercovers a 13 mellé kap plusz 6 részt.

sarah roemer the eent

Az újoncok közül így csak az Outlaw lett kasza/cancel. Szombatra lett száműzve a sorozat, és a leforgatott részek itt kerülnek képernyőre. A többiek, amiket korábban felsoroltam, nagyon alacsony nézettség mellett is túléltek. A berendeltek közül a The Event a legnézettebb, 2,2 demóban. A többiek viszont 2,0 alatt vannak. Bár nagyon szeretem, és hiányozna is, de a Chuck 1,9-et hoz, míg a Chase 1,6 ellenére is bizalmat kapott. Nem tudom mi kell még a csatornának ahhoz, hogy végre észhez térjen, kockáztatni merjen, legalább azt látná az ember, hogy ők próbálkoznak, de nem. A szar elfogadott, takarítanak, és arra törekszenek, hogy szarabb ne legyen. Ez egy olyan mentalitás, amin még mosolyogni sem lehet, azon már átszaladtunk.

Egyébként a csatorna életét/gondolkodását talán az Outlaw bukásán keresztül lehetne bemutatni. Szerdai premier, relatíve magas nézettség. A második rész már pénteken kerül bemutatásra, hatalmas visszaesés a szerdához képest, a harmadik részre további esés, majd kasza és költözés szombatra. Ez az alja, a csatornának is.

Az összes érintett sorozatról írtunk, ha itt jobbra néztek, akkor ki vannak emelve az újoncok, plusz a címkék is segítenek nektek a tájékozódásban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr313142871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása