2010.10.28. 13:18 teddike

Nap képe: Találós kérdés

Címkék: sorozat 2010 2011 most a cimkek nem segitenek

Mutatok nektek egy képet, lehet szpoileres lesz, de szeretni fogjátok. Nektek az lenne a feladatokat, jobban mondva az a kérdésem felétek, hogy kik láthatóak a képen? Melyik sorozatról van szó? És a három szereplő milyen kapcsolatban van egymással? Jöhetnek a megfejtések, akár vicces formában is, a színészek korábbi, vagy jelenlegi karakterük történetére építve.

találós question

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr983142905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Straphe 2010.10.28. 14:45:23

Ó, át ez egyszerű. Dr. Allison Cameron, otthagyva fiatal és nagyon szőke barátját, úgy dönt, hogy most egy őszülő, öreg pasi kell neki. Kiköltözött a Wisteria Lane-re, majd meglátta Orsont, s azonnal beleszeretett. Miután Orson kerekesszékbe került, Cameron mégjobban begerjedt rá (ugye tudjuk, hogy a reménytelen, halálos beteg pasi a típusa). Megölte majd eltemette a másik szőke csajt, akivel Orson kavarta a szart, s aki máskülönben a csávó nurse-je volt, és összejött Orsonnal. Orson Hodge már kezdte megunni barátnőjének lekezelő hangnemét, mivel ugye ő tolószékben van s folyton felügyelni kell, ezért úgy dönt, új lábakat építtet magának. Ezért a boldog pár felkereste Ted Mosby-t, NYC legjobb (és legunalmasabb emberét, aki a legpoénosabb barátokkal rendelkezik) építeszét. S Ted Mosby most tudta meg, hogy nem egy új hétvégi házat, felhőkarcolót, vagy mittoménmit kell építsen, hanem lábakat. Amit nem tud.

pancakespeedy · https://twitter.com/#!/pancakespeedy 2010.10.28. 15:37:23

Én az igazi sztorit írom!! :D 'Valami rendezvényen Ted összefut Zoey-val, kinek a kísérője MacLachlan (aki ismert építész, nyilván) és akkor majd féltékeny lesz, meg akarja szerezni a csajt. És elveszi feleségül az s06 végén.' Jó kis klisé-tenger de már kell anyu a történetbe tényleg. :)

Ismeretlen_37501 2010.10.28. 15:55:03

Straphe köszi, jót röhögtem, de igen, ilyesmire gondoltam én is, mármint a hozzunk össze három sorozatot dologra. Pancakespeedy: valami ilyesmi lesz a történet, mondjuk én valami olyasmit olvastam, hogy Zoey férje lesz az illető, de ettől még a sztori teljesen valós. És igen, nagyon kell már az anyuka!
süti beállítások módosítása