2010.11.03. 12:31 teddike

2011 nyarán vérfürdő várható

Címkék: film harry potter transformers 2011 green lantern captain america

Nem szabad nagyon előre szaladni, 2011 messze van még, mint ahogy a nyár is, de a napokban olvasott John Favreau cikk miatt érdemes kikacsintani kicsit a jövőre. Ha nem tudnánk, hogy ki John, röviden annyit róla, hogy ő a rendezője a Vasember filmeknek, valamint jövőre érkezik tőle a Cowboys & Aliens. Ezt csak azért kellett megjegyezni, mert nem mond azért ő sem hülyeséget, átlátja a dolgokat. Bár a jelenlegi megállapításával szerintem sokan egyetértenek majd. Nem mondott igazából nagyot, csak annyit, hogy 2011 nyarán hatalmas vérfürdő lesz a mozikban.

captain america

Ha azt nézzük, hogy idén milyen filmek kerültek a blockbuster időszakban a mozikba, akkor rajongóként már most nagyon várhatjuk a következő szezont. Idén az Inception, a Toy Story 3 és az Iron Man 2 mellett nem nagyon kaptunk jó és igazán nagy bevételt hozó filmeket (csak amerikai bevételek szerint). Jövőre viszont biztos, hogy teljesen más helyzet fog előállni. A teljesség igénye nélkül a következő premierek várhatóak:

  • Folytatások: Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2, Transformers: Dark of the Moon, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, The Hangover 2
  • Jönnek a szuperhősök: Green Lantern, Thor, Captain America: The First Avenger
  • A gyerekeket sem szabad elfelejteni: Cars 2, Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom, Smurfs 3D
  • Ezeket se felejtsük: Super 8, Rise of the Apes, X-Men: First Class

Az egyértelmű, hogy ennyi jó film mellett, az egyszerű néző csak jól járhat. Igaz minden héten sorba állni és venni a 3D-s vetítésekre a jegyeket, fog egy kis anyagi problémát okozni, de még mindig nem annyit, mint egy stúdió számára. Igaz, ezzel nekünk nem nagyon kell foglalkoznunk, de azt belátjuk, hogy itt, mindegyik film nem hozhat 300 millió körül bevételt. Lesznek olyanok, amik elbuknak, vagy a rossz vetítési időpont miatt láthatatlanok maradnak. A felsorolt filmek közül egyébként szinte mindegyikre jegyet váltanék, mindegyik érdekel annyira, hogy ott legyek a nézők között. Nehéz nyár lesz? Már most kíváncsian várom, hogy a hazai forgalmazók mit fognak ezen még variálni? A nyári filmek közül vajon melyik lehet biztosan sikeres, akár nálunk is? Vagy melyik az, amit biztosan ki fog nyírni a konkurencia?

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr603142932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Artemis · http://geekz.blog.hu 2010.11.03. 13:23:08

Ez a "The Last Avenger" vicc akart lenni? :)

Ismeretlen_37501 2010.11.03. 13:29:20

Igen, mert nem "last" hanem "first", köszi, hogy szóltál.

Artemis · http://geekz.blog.hu 2010.11.03. 13:30:22

Nincs mit. De viccnek sem lett volna utolsó. :)

Ismeretlen_37501 2010.11.03. 13:33:32

Ha szándékos lett volna, akkor nem, de így... :)
süti beállítások módosítása