2010.11.03. 11:00 teddike

Robbant a The Walking Dead!

Címkék: sorozat the walking dead 2010 2011 nezettseg

A nézettséget folytatva, és még visszatérve kicsit a vasárnap estére, egészen biztosak lehetünk abban, hogy 10 órától nem volt boldogabb csatorna az AMC-nél. A harmadik órában, a network csatornák rendszerében nézve, volt a The Walking Dead premier, ami hatalmas nézettséget hozott. Előtte még tippelgettünk is, hogy milyen számokat hozhat majd, és a legoptimistább gondolat sem volt ennyire magas, mint a valóság. Természetesen ennek csak örülni tudunk, hiszen a sorozat minden perce megérdemli:

  • a közel 90 perces első rész össznézettsége: 5,3M néző ült a képernyők előtt.
  • 18-49-ben lesz érdekesebb ez az adat, hiszen 2,7-es demót villantott a sorozat. Demóban ezzel csak a CSI: Miami-t és a Brothers & Sister-t verte ebben az órában. De természetesen ezzel az eredménnyel a legjobban kezdő újonc lett idén. Ráadásul a csatorna legjobbja is, rekordnézettséggel.

Azt hiszem ennél több nem kell a sétáló hallottak, Frank Darabont valamint az AMC számára. Természetesen ezek az adatok csökkenni fognak a második részre, de ha mondjuk feleződnek, még akkor is kiemelkedő lesz. Ne felejtsük, ez az AMC, és nem a CBS, FOX vagy ABC.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr233142929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása