2010.11.26. 00:16 teddike

How I Met Your Mother - Aw, Man! (6x10)

Címkék: sorozat how i met your mother 2010 2011

Ha CBS és HIMYM (nálunk Így jártam anyátokkal) akkor Jorge Garcia (és Jennifer Morrison). Sok információ egy mondatba sűrítve, de nagyon röviden erről van most szó. A HIMYM hatodik évadáról nem sok jót tudunk elmondani, de abban talán kiegyezhetünk, hogy a 10. rész nagyon jól sikerült. Igaz, nem volt nehéz dolga: egyrészt itt van Jennifer Morrison, aki már korábban is szerepelt az évadban és maradni is fog még. A House óta pedig most a legjobb, nagyon jó látni az általa hozott karaktert. Másrészt egy epizódra beugrott Jorge Garcia (igen, a Lost-os Hurley), aki szintén remek poénokkal lepett meg minket. A történet szerint Ted és Marshall korábbi kolis haverja volt, aki most hirtelen becsöppent a társaság életébe. A rá épülő poénokat konkrétan nem mondanám el, annyit viszont mindenképpen kiemelnék, hogy nem egy Lost-ra épülő jelenetet láthattunk - ennek pedig nagyon (nagyon) örültem.

jorge garcia himym

Most, ha facebook-on lennénk, akkor jelölgetném be rajta az embereket, de remélem így is ismerős mindenki. Igen, ott Robin és Ted között található 'Hurley', vele szemben pedig 'Cameron' mosolyog éppen ránk. Jó is csapat, ezt el kell ismerni! Pontok tekintetében, bár úgy gondolom nem kell magyarázni, hogy ezt nem is a sorozat kapja, sokkal inkább a vendégek, 8/10! - Bár nem akarok nagyon előre szaladni, de talán az évad legjobb részén vagyunk túl.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr973143013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása