2010.12.02. 17:48 teddike

Teljes a Pókember-család

Címkék: film 2012 spider man

Bár nem mai hír, de érdemes egy bejegyzésben leírni Peter Parker alakítóját és családját, na meg az ellenfelét, és szerelmét is. Mit tudtunk eddig a reboot-ról? Ki a rendező és így tovább:

A film rendezője Marc Webb lesz, akinek a 500 Days of Summer-t is köszönhettük, valamint az is biztos volt, hogy Andrew Garfield lesz Pókember. Őt a többség a Social Network című filmben láthatta utoljára. A kisebb, de szerencsésebb közönség a Never Let Me Go-ban is találkozhatott vele. Maradva a Parker családnál. A 'nagynéni' és 'nagybácsi' karakterét is leigazolták. Előbbit Sally Field fogja játszani, akit a Brothers & Sisters című sorozatban láthatunk hétről hétre, de filmekben is játszott már. Emlékezetes szerepe lehet a Mrs. Doubfire, de a Forest Gump-ban is játszott, igaz ezek nem mai filmek. A 'nagybácsi' szerepére Martin Sheen-t sikerült leszerződtetni, aki ugye Az elnök emberei főszereplője is volt.

spider-man

Peter Parker szerelmét Emma Stone fogja játszani, a képregényből ismert Gwen Stacy fog a vászonra kerülni általa. Az ő családjához tartozik még, ezért itt jegyezném meg, hogy George Stacy-vel is találkozni fogunk. Denis Leary vállalta el a szerepet, akit a Rescue Me című sorozatból ismerhetünk. Van gonoszunk is, Rhys Ifans, őt utoljára pont a hónapban, Luna apjaként láthattunk a Harry Potter befejező részében. A reboot-ban Dr. Curt Connors-t fogja játszani, ismertebb nevén The Lizard.

A bemutató várható időpontja: 2012. július 3.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr873143022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása