2011.01.13. 22:15 teddike

Röpke: Jön az új Bond film!

Címkék: film 2012 bond 23

Pár napja robbant a hír, hogy lesz új James Bond mozi. Nem kell aggódni tehát, Craig David visszatér, és elkészül a 23. film is. A forgatásokat idén, az év második felében kezdik majd meg, a bemutatót, a jelenlegi helyzet szerint, 2012 végére ütemezték.

Röviden és tömören ennyi a hivatalos infó egyelőre. Itt most tényleg azon van a hangsúly, hogy "hivatalos", tehát nem egy pletykáról beszélhetünk. A dolog szépséghibája, legalábbis nálam, hogy egyáltalán nem tudott felrázni. Valahogy nem érzem én ebben azt az erőt, amit elvárnék egy Bond filmtől.  Még akkor sem, ha rengeteg "eyecandy" várható a folytatásban. És itt most nem csak a Bond lányokra gondolok, hanem a hightech cuccokra, autókra is.

Természetesen nem szabad előre leírnom a filmet, várjuk meg az első képeket, előzeteseket, és ezek előtt a casting híreket is, csalódhatok még akár kellemesen is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr263143101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása