2011.09.14. 20:49 teddike

Nézettség: Nyitott a Ringer

Címkék: sorozat nezettseg ringer 2011 2012

Az évad hivatalosan is elkezdődött azzal, hogy kedd este bemutatkozott az első újonc és visszatérő sorozatok is a képernyőre kerültek. A szezonkezdet engem is arra buzdít, hogy a premiereket próbáljam követni napról napra és a birtokomban lévő nézettségi adatokat megosszam veletek, rövid véleménnyel körítve. Lehet lesznek olykor-olykor kimaradások, de a következő 1,5 hónapot próbálom majd maximális pontszámmal teljesíteni.

A Ringer pilotról csak annyit röviden, hogy nekem nem tetszett. Sarah (SMG) képernyőre való visszatérése szerintem nem sikerült a legjobban és a nézettséget elnézve én még a 22 részes teljes évados berendelést sem látom most kőbe vésve. A nézettségi adatokat lehat pro és kontra elemezni. Mondhatunk nagyon sok pozitív dolgot, de ezzel csak önmagunkat csapnánk be. Mondok példákat: három éve nem hozott ilyen jó nézettséget CW sorozat ebben az időpontban. A Life Unexpected előző évados, átlag nézettségéhez képest a Ringer 22%-kal jobb eredményt ért el. A 18 és 34 év között nők körében 1,6-os közönségarányt ér el. Ezek a jó hírek és a szépített gondolatok.

A tények: össznézettség: 2,74M; 18-49: 1,2; 18-34: 1,1 (nők körében 1,6). Ezeket a nézettségi adatokat nagyon könnyen lehet pozitív hangvétellel tálalni. A CW ezt is teszi, hiszen teljesen oda vannak a premiertől. Nekik ez a dolguk, de szerintem ők is tudják, hogy ez nem lesz elég a jövőre nézve. Mondom ezt azért, mert jövő héten jönnek az ellenfelek is. Indul az NCIS: Los Angeles, érkezik a Raising Hope és a New Girl valamint az ABC és NBC is elindítja a reality műsorait. Plusz azt se felejtsük, hogy a pilot után csökkenni szokott a nézettség. Valamint azt is érdemes figyelembe venni, hogy nagyon sokan SMG miatt kapcsoltak a csatornára, egy kis nosztalgikus hangulat gondolom sokakat elkapott. Jövő hétre viszont szerintem a többségüket elveszti az újonc és 2 millió alatti össznézettséget fog produkálni.

A Parenthood 6,8 millió nézővel zárta átlagban az estét. Az első fél óra után nagyon sokan kapcsoltak el. A 18 és 49 év közötti nézők körében 2,3-as közönségaránnyal futott, ami szintén csökkenés a korábbi év premierjéhez képest (2,7). Vigasztalja a nézőket (NOT), hogy a felvezető műsort is 1 millióval kevesebben nézték. A következő héten érkezik majd a Body of Proof és az Unforgettable, hogy ne legyen még véletlenül sem könnyű dolga a sorozatnak.

A 90210, a CW visszatérő sorozata, a Ringer előtt nagyon alacsony számokat hozott. Legrosszabb 90210 premier nézettség szempontjából, a One Tree Hill korábbi premierjéhez képest is gyengébb. 18 és 49 év között 0,8-as közönségarány, 18 és 34 év között pedig 0,9, felvezető műsorként 1,6 milliós össznézettségre volt képes. Jövő héten érkezik az első órába pár erősebb ellenfél, meglátjuk hova zuhannak még a srácok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr423227974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása