2011.10.31. 21:54 teddike

American Horror Story: Jöhet a második!

Címkék: sorozat american horror story 2011 2012

A pilot után az egyik legjobb újoncnak kiáltottam ki, a második rész láttán pedig az egyik kedvencem lett az idei felhozatalból. Ryan Murphy ismét megcsinálta? Ha igen, akkor mit? Kevés olyan sorozattal találkoztam idén, ami ennyire megosztotta volna a nézőket, kritikusokat. De a nézettség viszont azt mutatja, hogy igény van a folytatásra és arra, hogy egy nagyon finoman fogalmazva, beteg sorozat helyet kapjon a képernyőn. Erre nem tudok jobb vagy szebb jelzőt találni, talán nincs is, és lehet hatásvadász az egész illetve a látvánnyal, zenével és jól hangzó mondatokkal tartják fent a lelkesedésemet, mindez nem érdekel. 

A látvány és/vagy zene nagyon rendben van ez tény, viszont a szereplők és a történet teljesen megeteti magát. Ráadásul jönnek a válaszok is, nem laposodott el a történet, nincs visszaesés a kezdéshez képest. Hát lehet így utálni egy újoncot? Nem nagyon, és bár messze még az évad vége, és sok mindent el lehet még innen rontani, én bizalmat szavaztam a sorozatnak és szerencsére így tettek odakint is. Jön a második évad jövőre, addig meg várjuk, hogy ki lesz a gyerek apja:

american-horror-story-s1-01.jpg

A képen két kedvenc karakterem látható, Jessica Lange egyszerűen mesés, vagy mondhatnám azt is, hogy creepy, ezzel a sütivel pl. a második részben teljesen levett a lábamról. Frances Conroy, kevés jelenete ellenére is remek mellékszereplő. És akkor a nagyokról nem is beszéltünk, pedig lehetne, hiszen Connie Britton remek alakítást nyújt, de ezt már megszokhattuk tőle, valamint a fiatalok teljesen rendben vannak. 

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy nézzétek. F/X és  American Horror Story, ezt írjátok fel, nálunk úgy sem lesz látható még egy ideig.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr463343359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása