2011.11.01. 12:13 teddike

Unforgettable és Person of Interest teljes évad!

Címkék: sorozat felejthetetlen unforgettable a gifted man person of interest 2011 2012

A napokban történt, hogy a CBS is végre választ adott pár kérdésre sorozatai jövőjét illetően. A 2 Broke Girls már biztosan érkezni fog májusig, a How To Be A Gentleman pedig biztosan nem, hiszen pár rész után elkaszálták. A drámák közül a The 2-2 jövőre fog bemutatkozni, így maradt az a három, ami bár beállt stabil nézettségi szintre a CBS elég sokáig kivárt a teljes évados berendeléseket illetően.

Az Unforgettable, Poppy Montgomery főszereplésével, kedd esténként kerül adásba. Az első rész óta stabilan nyeri a harmadik órát. Össznézettségben nincs ellenfele, 18-49 is csak megközelíteni tudják. Ezek függvényében csak az volt a kérdés, hogy a CBS mikor bólint rá a teljes évadra. Szerencsére ezt az előző héten megtették, így a nyomozós, klasszikus CBS sorozat érkezni fog 22 résszel idén. Ráadásul, ahogy azt már gondolom sokan tudjátok, nálunk is be fog mutatkozni napokon belül (november 9). Az AXN a jövő héten jelentkezik az első résszel és heti adagolásban hazánkban is láthatjuk. A Felejthetetlen, mert ez lesz/lett a magyar címe, tehát hozzánk is megérkezik. Ráadásul, és itt most kicsit visszatérnék a történethez, a pilot után sok kérdés merült fel azzal kapcsolatban, hogy miként fogják a betegségben szenvedő ex-rendőrnőt bevonni a nyomozásokba, de a második részben ezt sikerült két perc alatt megoldani. Nem a múltban, a jelenben nyomoznak és így teljesen más összképe van annak a, nevezzük most már, képességnek, amit Poppy karaktere birtokol. Ha eddig nem próbáltátok ki, itt a lehetőség, jövő héten meg lehet nézni nálunk is az első részt.

unforgettable-s1-01.JPG

Szintén a jó hírek kosárba került a Person of Interest teljes évados berendelése is. A Jim Caviezel és Michael Emerson főszereplésével készült sorozat a highconcet szériák hosszú sorát gyarapítaná, igaz kicsit a határon utazik és nem akkora a hype körülötte, mint mondjuk egy Terra Nova körül, de legalább annak örülhetünk, hogy az előbb említett sorozatnál ezerszer jobb. Akció, jó karakterek, olykor izgalmas esetek, kis misztikum is megtalálható 40 percben. Csütörtökön, a második órában adásba kerülő sorozat tehát megkapta a megérdemelt teljes évadot, annak ellenére, hogy talán évek óta az egyik leggyengébb nézettséget hozza ebben az időpontban a CBS számára. A jövőben viszont talán könnyebb dolga lesz, de ezt majd a novemberi sweeps alatt érkező nézettségi adatok megmondják. 

A Felejthetetlen és a Person of Interest berendelésével viszont jöhet is a kérdés, hogy a harmadik újonc (A Gifted Man) vajon milyen jövőre számíthat? Egy biztos, a többek szerint a második résztől izgalmassá váló újonc sorsa még nem egyértelmű, rendezkedjünk be inkább 13 részre, kevésbé fogunk meglepődni, ha kaszálják. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr83344516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása