2011.11.13. 19:05 teddike

A 23. Bond film: Skyfall

Címkék: film james bond 2012 forum hungary skyfall

Az elmúlt években volt pár probléma a Bond filmek körül, de úgy látszik mindenki arcán kisimulhattak a ráncok, hiszen november 7-én elkezdődött a 23. Bond film forgatása. A korábban csak Bond 23 címmel ellátott folytatás a Skyfall címet kapta és az eddigiekhez képest (új vonulat) egy nagyon erős csapatot szedtek össze. Bár én ott befejeztem az új nevek olvasását, hogy Javier Bardem. Azt gondolom az Oscar díjas színészt nagyon nem kell bemutatni, és az előzetes információk alapján gonoszként feltűnő színész minden bizonnyal nagy kedvencünk lesz ismét.

November elején a film két producere, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli mutatta be a teljes csapatot valamint meséltek a forgatásról is. A rendező Sam Mendes lesz, a főszereplő továbbra is Daniel Craig, az új Bond-lány pedig Bérénice Marlohe. Természetesen a korábban megismert karakterek alakítói, mint pl. Judi Dench is visszatér a folytatásra. Nézzetek rá a képre, ismerkedjetek a csapattal:

skyfall.jpg

A Fórum Hungary-nak köszönhetően mi is megnézhetjük majd a filmet, amelynek hazai premierje 2012. október 25-én lesz. Bár még sokat kell várni rá, jó hír, hogy a hazai forgalmazónak hála, a legtöbb újdonságról időben értesülhetünk mi is és nem kell azon gondolkodni, hogy vajon mikor is kerül a hazai mozikba, plusz előzetesekkel és poszterekkel is el leszünk látva becsületesen. Illetve a film hivatalos Facebook oldalán is rengeteg információt találtok majd.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr683374982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása