2011.12.14. 20:49 teddike

Hamarosan: Spartacus: Vengeance

Címkék: sorozat starz spartacus vengeance 2011 2012

Emlékszünk még Spartacus-ra? Hülye kérdés, igaz? Emlékszik mindenki, hiszen az első évad nagyon jól sikerült, a Starz nagyon büszke is volt magára, hogy bevállalták ezt a sorozatot. Nem foglalkozva ismét azzal, hogy miért zajlott le a címszereplő cseréje, örüljünk annak, hogy január 27-én érkezik a második évad, ami nem fog nagyon különbözni az első évadtól. Gondolok itt arra, hogy lesz majd megint rengeteg harc, vér minden mennyiségben, dugás, logó mellek és farkak, ahogy a korábbi részekben megszokhattuk. Mivel az itt felsorolt elemek a sorozatban hatalmas mennyiségben jelen lesznek, jöjjön egy teljesen nyugodt poszter, amin csak úgy mutatóban egy kevés vér van:

Spartacus-Vengeance.jpg

Természetesen nem csak ezt az egy képet tudom mutatni az új évadhoz, kattintsatok erre a linkre és jöhetnek a főszereplők is, köztük egy nagy kedvencem Viva Bianca is, aki az első évadban szépen lassan, részről részre kipróbált mindent és az egyik legjobb, de egyben legutálatosabb karaktert jelenítette meg a képernyőn. 

Ha ennyi nem lenne még elég, és nem tudjátok kivárni a premierig, akkor jöjjön pár kattintás után a sorozat első hat perce:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr523463959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása