2012.05.13. 22:58 teddike

Az NBC újoncai (4.): Infamous

Címkék: nbc upfronts infamous 2012 2013 nbc upfronts 2012

A korábban még Notorious címmel futó pilot egy nagyon gazdag család életébe vezet be minket. Meghal az örökösnő, a főszereplő egyik legjobb barátja, és megindul a nyomozás, hogy vajon ki akarhatta megölni. Főszereplőnk rendőrként tér vissza régi lakhelyére, ahol anyukája munkája miatt nevelkedett. A történet két soros felvezetése után adott a kérdés, miért? Miért rendelték be ezt a sorozatot? Milyen eredményt, sikert várnak tőle? Három résznél vajon többel terveznek, vagy ennyi elég lesz majd nekik és kaszálják is? Ismerős arcok azért lesznek a csapatban, és talán a kicsit szappanra hajazó történet és megvalósítás rejthet némi esélyt a 4. részre is, de szerintem az NBC sem számolhat komolyan egy esetleges sikerrel.

infamous_nbc_2012.jpg

Gyártó/Stúdió: NBC Universal, BermanBraun

Író: Liz Heldens (FNL, Mercy, Prime Suspect)

Producer: Lloyd Braun, Gene Stein, Peter Horton, Gail Berman

Szereplők: Meagan Good (Californication), Victor Garber (Alias), Laz Alonso, Tate Donovan, Ella Rae Peck

Premier: 2013

Várakozási faktor: 2/10

Előzetesek ismét pár jelenetet takarnak, ha gondoljátok nézzétek meg és egyezzünk meg közösen abban, hogy a főszereplőnek jobban állt a Californication szerep, ide kellene kattintani. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr324506841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása