2006.12.19. 08:25 teddike

Topmodell - Vannak még csodák

Címkék: viasat3 topmodell anna judit nagy reka

Gyors update, hiszen tegnap volt az utolso selejtezo, es a heten mar donto is! Jajj de jo nekunk, hiszen vege ennek a musornak is!

Korabban irtam, hogy Vikivel bontottak a szerzodest, igy nem o fogja vezetni a musort, aztan tegnap jott a hir, hogy Winklerek, ex totalcar musorvezetok nyomjak majd az okossagot! Azt hiszem ennek orulnunk kellene! Amit meg nem tudunk, hogy ki lesz a 4ik versenyzo a dontoben!

Ami viszont mar biztos, es orulok annak, hogy megsem lehet hinni a pletykaknak, Reka, Anna es Judit kerult a dontobe! Mar nem is lepodok meg ezen, sajnos..ugy latszik tenyleg Reka a legeselyesebb erre az egesz dologra, hiszen nagyon sokan dicserik, elfogadom a tenyt, hogy egyike a legjobb versenyzoknek! Az elo musor azert ettol fuggetlenul erdekes lesz, hiszen a viasat, ha jol tudom nem nagyon szokott ilyen musorokat tolni, kivancsian varom a veget! Pentek este tehat, 22en nezzuk sokan, es bucsuzzunk a musortol! :)

Itt vannak a dontosok! Persze csak kicsibe, azt hiszem igy is boven eleg! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr403139795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása