2007.02.11. 23:54 teddike

rtlklub vs. tv2

Címkék: rtlklub tv2

Végre, egy jo este a tv ben! Lehet csak en gondolom igy, de ez a ma este latvanyos, legalabbis nekem! Persze lattam mar minden filmet tobbszor is, de nem ez a lenyeg! Azt hiszem az Uvegtigris, egy alap film, kivancsi vagyok mennyire tudott nezoket szerezni, megtartani a Heti Hetes mellett! Sannyyyiii a kiraly, azert mar nem mai alkotas, de pont ezert, mindenkeppen nezni kellett! Az elso 10 percben voltak olyan dolgok/szavak/mondatok, amiket mind a mai napig orommel hasznalunk! :)

Az Uvegtigro utan pedig a klasszikus, masodik felvonas! Az Amerikai szepseget hanyszor lattatok?! En mar nem emlekszem, kurvajo zene, hangulatos film nagyon! Jo csajok, es szimpatikus vater! Meg mindig abban remenykedek, igy sokadjara is, hogy megdugja a lanya baratnojet..aztan mindig ki kell abrandulnom! Na mindegy, szval ettol fuggetlenul is kotelezo! :)

Kivancsi vagyok majd a heti nezettsegre, hogy ez a vasarnap estet mennyire tudta esetleg a tv2 megnyerni, vagy legalabbis kozelebb kerulni az rtlklub nezettsegehez!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr813139853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása