2007.02.26. 15:19 teddike

Hetvege a Tv2 vel!

Címkék: tv tv2

Kicsit megkesve, de azt hiszem, meg hataron, par gondolat a hetvegerol. Foleg most, hogy vannak eredmenyek, es lehet tudni, hogy melyik musor volt a nezettebb a hetvegen.

Szamok majd a legvegen, most csak a szavak. Szval jott a pentek este, Sztarok a jegen masodik resze. Igazabol sok mindent nem lehet mondani rola, marmint olyat, amit eddig nem irtam volna le. 9kor kezdodott, es remenykedtem abban, hogy ezt most mar nem fogjak nagyon elhuzni, illetve nem lesz annyira lassu mint egy hete. A zsuri csak harom tagu lett erre a hetvegere, vegre lattunk par esest is, a musorok jok voltak, a csajokon a ruhak nagyon jok, Poth Dia nagyon tetszett. A vegen kiderult, hogy Nacsa es Damu Roland lesz majd a parbajozo.

Az rtlklub ezzel szemben egy tobb eves filmet mutatott be, es mint azota kiderult, ennek ellenere vette az akadalyt, es a 18-49 evesek kozott verte a tv2 -t! Ebbol nekem annyi jon le, hogy a pentek bukta, bar lehet ezt igy korai kijelenteni, de szerintem az emberek nem neznek egy olyan musort, amit kicsit hosszunak tartanak, es a vegen raadasul meg nincs is kieso. Ha a tv2 nek sikerulne 2 oraba belesuriteni ezt az egeszt, a vegen mondjuk izagalmak, es kieso, lehet tobben neznek.

A szombat este mar maskepp alakult, a tv2 penteki buktaja utan, talpra allt, es behuzta az estet. 7kor kezdodott az Egy a 100 ellen, a naplot elhagyo Svabyval. Az amcsiktol atvett musor, nekem tetszett. Sokan nem szeretik Svabyt, amit meg lehet erteni, de azok a reszek, amik ebben a musorban fikazasra szorulnak, sajnos kotelezo elemek, amiket sajnos, vagy nem sajnos nyomni/mondani kell. Nem muvelsegi kerdesek, de ezt tudtam eddig is, lehet kicsit megbotrankoztato, hogy a House t nezni kell, egy helyes valaszert, de ugyanakkor meg en orulok neki, hogy ismert sorozatokat probalnak "reklamozni" :) A vetelkedo nezettseget szerintem nagyban javitotta, hogy jo csajok voltak azert musoron, es az egyikojuk ma este folytatja a versenyt.

A jeges musorral pedig csak annyit, hogy nagy kuzdelemben, vegul Nacsa Oliver tavozott, es Damu Roland pedig sirt egy kicsit, de Poth Diat lathatom meg.

Pentek:

Sztarok a jegen - 1.286 millio nezo ( 18-49 - 468 ezer nezo)

Bolcsod lesz a koporsod - 1,252 millio nezo (18-49 - 737 ezer nezo)

Szombat:

Egy a 100 ellen - 1,699 millio nezo (18-49 - 560 ezer nezo)

Sztarok a jegen - 1,864 millio nezo (18-49 - 621 ezer nezo)

Szombat este, az rtl en fokusz, es Sziki szokeveny, mindkettonek kozel 1,2 millios nezettsege volt.

Bizom abban, hogy a sztaroknak azert volt ilyen jo a nezettsege, mert a vetelkedo vezette fel, illetve ez megmarad a hetkoznapokban is, mondjuk a BK ellen kicsit nehezebb dolga lesz. Nem temetnem egyik musort sem, de az latszik, hogy a pentek nem lesz nyero, viszont a szombat talan meg hozhat a jeges musornak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr713139872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása