2007.02.28. 18:52 teddike

Szerda este

Címkék: sorozat

Beszeljunk kicsit errol a szerdarol, hiszen ha jol tudom, akkor a hetkoznapok, sot talan az egesz het leggazdagabb kinalata van itt sorozatok teren. A ket nagy csatorna versenyez egymassal, es azt hiszem a ma estet teljes mertekben huzni is fogja. Sajnos vagy nem sajnos, 2006 legnezettebb sorozata kerul adasba, a CSI:Miami. Helyszinelok, Horatioval. Igaz ismetles, hiszen az elso evadtol kezdik az egeszet, de eddig csak a viasaton ment, illetve a sok ismetles ellenere ezek meg mindig nezettek. Azt hiszem ezzel jo vasart csinaltak, es a felesegeket, ami ma este be is fejezodik siman verni fogja.

Szval, este az rtlklubon CSI: Miami elso es masodik resz, Horatioval. Az egesz varos, sot orszag veluk van tele, tudjatok, voros haj, szemuveg, es erdekes fejszerkezet, es a hatterben egy szoke csaj, na errol beszelek. Ha eddig nem hallott roluk senki vagy valaki, akkor ma este egeszen szep adagot kaphat ebbol.

Ezzel szemben, a tv2 jon a szuletett felesegek masodik evadanak kovetkezo resze, meg jo, hogy az amcsikat kovetem, igy este tudok helyszinelozni. Amugy szerintem, latva a bemutatot, es visszagondolok, hogy milyen resz lesz a mai, azt kell mondjam, hogy az evad egyik legutosebb reszet fogjak sokan kihagyni Horatio miatt. Mert ez igy lesz, a felesegek eddigi nezettsege 1milla korul mozgott, elvileg meg a Fantom is megverte, amit sajnos eleg kesore szamuztek, sokak es az en banatomra is. A ketto kozott pedig kapunk egy 4400at is.

Teljes az este, elvileg jol szorakozhat mindenki, es mindenki megtalalja majd a maganak valot. Ami viszont biztos, es erre fogadni is mernek, a CSI (ejtsd CSI es nem szieszaj) kozel 1,5 millas nezettseget tuti hozni fog, es mar most latom a fejeket a tv2n, hogy na most akkor mi lesz.

Ami viszont boldogit, nem vagyok rltklub ellenes, sot...csak remenykedek abban, hogy a House, aminek a masodik evada majd a felesegek utan jonni fog, es Hosok, hoznak kicsit a tv2 konyhajara. Mondjuk a Hosoknek csutortokon, Fabry es mondjuk Balazs ellen nagyon nehez dolga lesz, de bizok benne, lesz majd egy fix kozonsege, mint a legtobb ilyen sorozatnak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr823139876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása