2007.04.25. 12:05 teddike

Heroes - .07%

Címkék: sorozat heroes 2006 2007

Vegyes erzelmek vannak bennem az uj resszel kapcsolatban, es nem is nagyon tudnam fedni icipici csalodottsagomat. Termeszetesen az irkalas te lesz olyan dolgokkal, ami masok szamara csokkentheti az "elmenyt". Szval vigyazat, SPOILER - veszely.

Eloszor is, egy kis magyarazat, 0.07%, ez volt ugyanis az uj resz cime, a filmbol kiderult, vagyis a reszbol, hogy ennyi a teljes lakossaghoz kepest NY lakossaga. Megismertuk Lindermannt, es a kepesseget, igazabol meg nem eldontott, hogy jo, vagy a rossz oldalon van, de az elmelete, hogy a robbanas szukseges, es Nathan kell a felepiteshez, eleg erdekes. Nathan harapott ra, annyira, hogy szamomra mar lassan negativ hos lesz, hiszen elkuldi, vagy legalabbis elkuldene a lanyat, ami Peter szerint ostobasag lenne.

A resz ismet darabokra volt szedve, mindenkivel haladt kicsit a dolog, sot nem is kicsit, Peter Sylar harc erdekes volt, sok kerdessel, de ugyanakkor elvezheto, igaz, hogy miert allt hattal, az meg mindig kerdes szamomra, de ez legyen a legnagyobb problema. Az, hogy Peter meghal egy percig sem volt kerdeses, marmint, hogy nem hal meg, vartam, hogy ki talalja meg a fejebe furodott szilankot.

Ami a legjobb, vagy nem is tudom mit mondjak, a jovobeni Hiro, es a jelenlegi Hiro, a lenyeg: A jovoben rendor allam van, vagy valami ilyesmi, Nathan a vezer, gondolom Lindermann segitsegevel epitik ujra a dolgokat. Suresh a segedje, vagy valami ilyesmi. Peter meg Niki egyutt lognak. Es ami talan a legerdekesebb, Hiro a legkeresettebb terrorista. Folytatom...szval Sylar az okozoja a robbanasnak eredetileg, a robbanas utan viszont regeneralodik. Hiro ezt latva a jovoben visszajon, ekkor talalkozik Peter el a metron, es elmondja neki, hogy mentse meg Claire t, hiszen tole vehette Sylar a kepesseget. DE! Ennek ellenere bekovetkezik a robbanas, es most nem tudja, hogy mi a helyzet, egyik teoria lehet, hogy Petertol vehette el a tehetseget, de hat ot nem sikerult "felnyitnia".

Na egyenlore ennyi...jonnek a valaszok, es igazabol tetszenek a dolgok. A Niki szal nagyon gyenge, semmi ertelme, szerintem oket kiirjak a soribol, es valoszinuleg Micah fog maradni, akinek az "epitkezesnel" nagy szerepe lehet, a kepesseget latva.

Aki meg erdekes lehet, az a Nagyi, Peter anyuka magyarul, akinek a kepessegerol csak olvastam, az info mashonnan van, o talan teleportalni tud. Majd erre is feny derul, mint ahogy arra is szerintem, hogy Nathan, Peter apuka milyen kapcsolatban allt Lindermann al, illetve az is, hogy a szemuveges emberke mit tud kezdeni most, hogy kiszabadult. Lassan mindenki New Yorkba tart, es jonnek az utolso reszek. Meg negy resz, igaz az uccso dupla resz lesz.

Persze a nezettseg sem hianyozhat, hiszen azota mar tudjuk, hogy mi mennyi, es azt is tudjuk, hogy az elozo resznek mekkora volt, szval ossze tudjuk hasonlitan a szamokat. ( Az infot koszi a junkie nak):

03.05. Heroes - 1×18 - 8.5/13 (6.6, #1)
04.23. Heroes - 1×19 - 7.2/11 (5.3, #1)

Termeszetesen, vagy nem, de csokkenes figyelheto meg, mint az osszes szunetrol visszajovo sorozat eseten. Nem kell temetni a sorozatot, hiszen a nezettsege meg is nagyon jonak mondhato, de akkor is erdekes, hogy ilyen szamokat produkalt. Ez nagyban koszonheto a tancos musornak, ami ebben az idoben megy.

Folyamatosan jutnak eszembe a dolgok, amiket szerettem volna leirni, de ezt mar tenyleg csak labjegyzetbe, korabban irtam arrol, hogy mennyi promo kerult ki a netre, stb, koztuk volt az nbc promoja is, ami ket percre sikerult, csak hat mint utolag kiderult, az epizod vege is ez volt. Szval innentol le a kezeket a promokrol.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr263139929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása