2007.04.27. 13:03 teddike

Smallville - Hatodik évad eddig

Címkék: sorozat smallville 2006 2007

Nagyon ugy erzem, hogy errol is irnom kell. Igen, ezt a sorozatot is nezem, nem kell megijedni, nem ragom a kormomet ket resz kozott, egyszeruen csak, amikor van idom, probalom behozni a lemaradast. Igy tettem most is. Hatodik evad, tehat nem a negyedik evad, ami most megy a tv2 n. Igy kenytelen vagyok itt is figyelmeztetni mindenkit, hogy SPOILER - veszely.

A hatodik evad, nekem eddig a legjobb, persze ebbe sok minden belejatszhat, de eddig ezek a reszek tetszettek a legjobban. Minden evadban volt egy magaslati pont, most egyenlore csak az otodik evados hasonlattal elnek, amikor Clark apukaja meghalt. A hatodik evadban, ugy gondolom ketto ilyen pont is van. Az egyik, a sokak altal nagyon vart Justice League megalakulasa volt. Green arrow vezerletevel a 12 ik reszben erre is sor kerult, ami hatalmas promoknak koszonhetoen, az egyik legnezettebb smallville resz lett.

A masik ilyen, evadon beluli fordulo pont, Lana es Lex eskuvoje, azzal a csipetnyi adalekkal, hogy most mar Lana is tudja, hogy Clark mire kepes, es o is vedelmezni probalja, persze Clark tudta nelkul. A korabbi irkalasok alkalmaval tobbszor emlitett, jon az evad vege, itt is igaz, az esemenyek kezdenek beindulni. Az eskuvos resz nekem nem tetszett, valahogy nem kott le, es emiatt, vagy ennek tudata miatt sokaig vartam, amig ujra megneztem egy uj reszt. Most viszont kettot is sikerult egymas utan, es azt kell mondjam, reg ereztem, hogy ennyire tetszett volna. A Clark Titan fele harc szerintem nagyon jo lett, illetve a Chloe anyuka feltunese, es kepessege is nagyon jol sikerult.

Az evad nagy resze a fantom zona bol elszabadult lenyek felkutatasaval, illetve elpusztitasukkal telt, a keszitok igerete szerint az utolso resz is erre fog epulni. Illetve arrol is kaptunk mar hirt, hogy a nagy negyes kozul, Lex, Clark, Chloe, Lana, valaki meg fog halni. Ebbol a listabol csak a ket lany a valoszinu, es mivel utaltak arra, hogy "szorny", igy Chloe az eselyes, hiszen o fertozott. Viszont, az o halalat mar egyszer eljatszottak, szval a mostani valoszinu, ha rola van szo persze, akkor igazi lesz.

A sorozat egeszet erinto informacio, hogy a hetedik, tehat a kovetkezo evad vegen bucsuzik Michael Rosenbaum (Lex). Ami tobb kerdest is felvet. Valoszinuleg ez lesz majd akkor az utolso evad, hiszen nem hiszem, hogy a Superman eletet bemutato sorozat a legfontosabb ellenfel nelkul epulne tovabb. Persze folynak targyalasok egy esetleges nyolcadik evadrol, de szereny velemenyem szerint is, nem tenne jot. Meg egy evad van ebben a sorozatban, utanna viszont nem lenne rossz, ha vege lenne, hiszen ugy lehetne szepen befejezni, es nem kellene a bukott sorozatok mezejere tevednie.

Kis adalek meg, mint tudjuk Lana szemelye is erdekes jelenleg, hiszen elvileg o nem kap szerepet a kesobbi Clark eleteben. Igy az o kiirasa a sorozatbol meg erdekes lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr333139933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása