2007.05.28. 22:52 teddike

Karibi kalózok a világ végén

Címkék: film mozi 2007 pirates of the caribbean 7 csillag

Nem vagyok valami osszeszedett emberke, az az igazsag, de ezt eddig is tudta mindenki. Ez a film azert meg mindig hagy bennem nyomokat, most mar ott tartok, hogy nem tudom hova soroljam, jo vagy rossz kategoriaba. Tudom nagyon jol, hogy nehez szinten tartva csinalni valami sorozat felesegeket, foleg ugy, hogy nagyon sok mindennek meg kell felelni, de lehet nem ez a legjobb megoldas a sikerre.
Tudnam fikazni a filmet, mert tudnam, de viszont elgondolkoztam azon, hogy lehet azert teszem, mert a tomeg is ezt teszi. Tudjatok olykor nem jo kilogni a sorbol. Viszont azt bizton allithatom, hogy elso megnezesre nem tetszett a dolog. Viszont hozza kell tenni, ha az ember visszavesz kicsit az elvarasaibol, akkor mar nagyon is jonak mondhato a film. Es akkor mar nem akadok ki mondjuk egy keira orlando szereplesen, vagy szineszi alakitason, hanem csak nezek, mint a moziban (vagy mint a wet malac).
Amugy mozira fel, tenyleg csak ezt tudom mondani, igen, hosszu a film, es igen, tudnank orakig fikazni, ahogy mar mondtam tobbszor is, de szerintem tudnank orakig eltetni is. Most mar banom hogy elso korben neztem meg. Varni kellett volna meg sokat vele, olvasni par negativ kritikat, es utanna megnezni. A transformerst biztos kesve fogom megnezni, nem csak emiatt, de igy lesz.
Tudjatok, olykor azert az is megfordul a fejemben, hogy mennyire kurvajo uzlet ez. Es ilyenkor meg tudom erteni a keszitoket, hiszen ki akarjak sajtolni belole mindent amit csak lehet. Es ehhez pedig kellenek a tovabbi reszek. Most komolyan, negy napja megy a mozikba talan, es mar 350 milla korul hozott vissza. Azert ez nem semmi, lehet nem lesz annyira sikeres mint a masodik vagy az elso resz, de az biztos, hogy az egyik legjobban fizeto biznisz ez most. Szval jonnek meg a kalozok a kepernyore, ha nem masert, azert, hogy minnel tobb penzt koltsunk arra a mozikban, hogy megnezzuk oket.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr703139963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása