2007.09.22. 15:50 teddike

Jelentem van NET!

Címkék: okossagok

Az elso jo hir igazabol, persze ez is csak azert, mert legalabb nem kell tobbet hivogatni semmilyen ugyfelszolgalatot, mert mar nagyon untam oket. Tegnap delutan jott tcom -os bacsi es bekototte a netet. Persze az nem volt rogton aktiv, varni kellett harom sms re, ami utan tudtuk hasznalni a kapcsolatot is. Igaz a szerzodesen rajta van, hogy beszerelestol szamitva rogton hasznalhato, de tok mindegy. Aztan kiderult, hogy szar a modem amit adtak, nem tudom erre is mit kellene mondanom, szereld magad csomag, vettunk egy modemet mert kellett, es nem mukodik. Az a szerencsenk, hogy elozo lakasbol, a 2002 be megkotott szerzodes alapjan rank maradt modem keznel volt, es azzal fel tudtunk csatlakozni rogton. Elvileg maximum csomagunk van, ami ott, abban a lakasban 790k letoltest jelent. Ennyit bir a vonal mondjuk igy.

Amikor a upc t kotottek, rakerdeztem miert nincs nalunk upc, kiderult, hogy az egesz Ferenc teren csak abba a lepcsohazba nincs upc, mivel a falakba levo vezetek nem birja el a rendszert, es a lakokozosseg, vagy kik, nem jarultak hozza ahhoz, hogy a upc ingyen bekabelezze a lakast.

Na ezekre a dolgokra varjatok gombot. Jogos reszemrol, hogy ha azt mondom, eleg nagy csalodas, hogy ezek a dolgok meg igy mukodhetnek. Lesz meg egy korunk tcom nal, modem miatt. Azt persze mondanom sem kell, hogy igy eleg koltseges, vagy legalabbis koltsegesebb lesz az internet-telo-kabeltv harmas. Meg jo, hogy sikerult egy ket akciot elcsipni, es nemi kedvezmenyt kapni.

Kerdes, gondolom paran hivtatok mar a tcom os ugyfelszamot, okosan megkerdeznek az embertol mindent, ket szamot kell megadni kozben, es ugy tud az ember tovabb lepni, na most ennek mi ertelme van? Aki felveszi a telot bennt, masodik kerdese kb az, hogy mik ezek a szamok, es csak ugy mondd akarmilyen infot is. Mindegy igazabol, ezek aprosagok, szar a rendszer azt kesz, csak gratulalni tudok. Meg var ram egy valtoztatas masik lakasba, de az egyszerubb lesz, tvnet lemond, upc bekot, es csokolom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr243140010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása