2007.10.03. 14:33 teddike

Heroes s02e02

Címkék: sorozat heroes 2007 2008

Ebben sem akartam lemaradni, hiszen porognek itt az esemenyek, lassan tenyleg eljutok oda, hogy nem fogom tudni, hogy melyik sorozat melyik napon van. DE! A legjobb, es legkedveltebb sorozatok maradnak, az biztos. Ilyen a Heroes is, es hat tegnap ezt is muszaj volt meglesni. Lizard, Gyikok volt a cime, es megtudtuk, hogy miert is. 

Az elso reszhez kepest nem sok minden valtozott, gondolok itt arra, hogy a bemutatott szereplok maradtak, nem lepett be senki uj, illetve senki olyat nem lattunk, aki az elso evadban szerepelt volna. Kezdenek lassan osszeallni a dolgok, legalabbis egy ket szereplo elkezdett ismet talalkozgatni egymassal. A leginkabb a testverek lognak ki a dologbol, hiszen ok nem tudni mikorra fognak megerkerzni. A kepessegeik is tisztazatlanok egyenlore, de biztos, hogy van valami bennuk, hiszen eleg sok "percet" kapnak a keszitoktol.

Peter maganal van, elkezdte hasznalni ismet a kepessegeit, persze nem tudja, hogy mit hogyan kellene, de lassan kezd magahoz terni. Megmenti a jelenlegi elrablojanak a lanyat, aki raveszi, hogy vegyen reszt, illetve segitsen nekik egy rablasban. Peter uj stilusa amugy szerintem jol sikerult, kellett neki ez a valtozas.

Hiro meg mindig a multban, megmenti a kardkeszito lanyat, aki szerelmes lesz, de nem bele, hanem az altala eljatszott Kensei be. Rola is kiderulnek erdekes dolgok, meghozza az, hogy Claire hez hasonloan o is serthetetlen. Hiro apjat viszont a jelenben megolik, nem lehet tudni, hogy kicsoda, Parkman nyomoz, es elokerul Peter eletben maradt anyukaja, es Nathan is.

Suresh megtalalja a Haitit, aki egy betegsegben szenved, ot meggyogyitja, de a Haiti eltunik, meghozza ismet Benett bacsi oldalan tunik fel ujra. Kezdenek a megfelelo kockak a helyukre kerulni. Claire kivancsi, hogy mire kepes, mik a hatarok, es ezt ki is akarja probalni. Kivancsi, eppen ezert egy probat tesz, ami sikerrel jar, direkt nem mondom mi is az, de meglatja az uj baratja. Kicsit durva nekem, hogy sikerult osszehozniuk egy serthetetlen es egy repulo embert. Na mindegy, kivancsi vagyok lesz e valami koze Nathan hez, illetve a Petrelli csaladhoz, tovabba emiatt van e valami koze Clairhez. Es ami ennel is jobban izgat, vajon Kensei leszarmazottjai kicsodak, illetve nekik van e valami kozuk Claire hez? Idovel mindenre valaszt kapunk azt hiszem.

Itt is meg kell jegyezni, amit a prison kapcsan nem tettem meg, kivancsian varom, hogy mi van a dobozban?!  

A kovetkezo reszben ha minden igaz, jon ismet Niki, Sylar, bovul a lista, gondolom most mas marad ki a dolgokbol. Meglatjuk. Nezettseg szempontjabol, az elso reszhez kepest esett a Heroes. A masodik nezettsege 11.94 millio volt, tavaly ilyenkor 12.96 millio nezo ult a kepernyok elott. Ez szerintem siman elfogadhato eses.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr493140024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása