2007.10.03. 14:06 teddike

Prison Break s03e03

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

Most nem szeretnek annyira lemaradni, foleg nem azokbol a sorozatokbol, amik a kedvenceim kozem tartoznak. Igy kedd reggel orommel tolottem le a Prison Break harmadik reszet, es tegnap este kivancsisaggal ultem le a gep ele, hogy lathassam, mit is szenvednek ossze a Sona -ba.

Most sem kellett csalodnom a sorozat keszitoiben. A spoilerek elkerulese erdekeben nagyon ne olvassatok tovabb. Szval, az egesz resz igazabol Michael korul forgott, ez annyira nem meglepo. Telot akart szerezni, hogy beszelhessen Sarah val, es ezt sikerult is megoldani, a testdublor, most is jol jatszotta Sarah -t! Ennek a telonak koszonhetoen sikerult megtalalniuk a fogva tarotottakat, de Linc nem erkezett idoben. Lassan mindenki rajta vagy az ugyon, es kezd ujra ugy tunni, hogy alakul majd egy banda, akik majd meg akarnak szokni a bortonbol. Eddig ugy nez ki, hogy Mahone mar most sejt valamit, Bellick kihallgatta a beszelgetuseket, es mondanom sem kell, a kovetkezo reszekben sem lesz egyszeru titokban tartani, hogy mit is szeretnenek.

A nagyfonok mar lassan tudja, hogy valaki megprobalja atverni, kivancsi vagyok azon a szalon mi fog elindulni, valoszinuleg o is szokni akar majd, mivel odakinntrol nem erkezik eppen megfelelo mennyisegu penz. TBag okosan nyalja magat feljebb es feljebb, valoszinuleg fog okozni egy fasza kis balhet, de hat nem is o lenne. Mindenki mindenkivel, es mindenki mindenki ellen. Itt is van ket holgy, aki elegge figyelemre melto jelenseg. Az egyik Whistler baratnoje, a masik pedig a zsarolo, aki Linc el tartja a kapcsolatot.

A sorozat hangulat szerintem az elso evadra hasonlit, es nem csak azert, mert ez is bortonbe jatszodik. Nem kell annyi reszre figyelni, nincsenek mas helyszinek, egy helyre oszpotosul minden. A masodik evadot, ahol mindenki rohant amerre latott, olykor nehez volt osszehozni, hogy megfeleloen megismerjuk a dolgokat. Itt jut eszembe, hogy Mahone hiaba var arra, hogy Michael kiszabaditsa, hiszen ha vissza is kerulne az allamokba, CNote feladta, igy eleg valoszinu, hogy ott is felelnie kellene. Rola tudtuk csak meg, hogy egy evet kell varjon arra, hogy birosagra keruljon az ugy, szval nehez idoszak var ra is.

Orultseg lenne azt mondani, hogy a szunetig majd nagyon valaszt fogunk kapni, de egyenlore alakulnak a dolgok. Whistler is elkezdett beszelni odabennt, persze ennek gondolom a fele sem igaz, idovel minden ki fog derulni, es jonnek majd a nevek is. Egyenlore ennyi, johet a negyedik resz, spoileres promok mar vannak, aki nem tudja kivarni, az toltogessen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr933140022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása