2007.11.14. 23:11 teddike

Prison Break s03e08

Címkék: sorozat prison break 2007 2008

 
Egy időre vége, és csak sajnálni tudom, hogy most jön egy hosszabb kihagyás. Ez is csak a sztrájk miatt van. De nem akarok erről itt is panaszkodni, mert lassan minden sorozat emiatt halad másképp, illetve tart teljesen máshol. Amint tudjuk most január közepéig nem lesz több Prison Break. Ezt eredetileg úgy tervezték volna, hogy decemberbe állnak le valamikor egészen áprilisig, és addig lement volna a terminator sorozat, de ez most teljesen megváltozott. Spoiler!

Nehéz volt ott folytatni a dolgokat, ahol a dupla rész után abbamaradt, hiszen az eléggé felpörgette az eseményeket. Ez a katonás szuka, nem tudom másképp mondani, mert teljesen ellenszenves, még csúnya is, remélem kinyírjak majd. De a lényeg. Mint kiderült kapcsolatban áll Whistler barátunkkal , de már azon is érdemes elgondolkodni, hogy így hívják egyáltalán. A lényege a résznek, hogy miként tudják esetleg saját módszerekkel kiszabadítani a börtönből.

A időpont adott volt, délután öt óra, addig meg kellett volna ölni Michaelt, ami már alapból hülyeség volt, egy percig sem hittem el, hogy veszélyben van. Persze nem sikerült, és a kísérletet pedig, a berepülő helikoptert is pont Michael állította le. Na nem egészen, de a részletek miatt nézzétek meg az új részt. A Patron is rajta van a dolgokon, próbál segíteni , de szerintem a kilencedik résztől minden más lesz egy picit. Sajnálom, hogy ennyire sokat kell várjunk dolgokra, de teljesen rosszul ítéltem meg a helyzetet, amikor azt hittem, hogy ez az évad nem a börtönről fog szólni. Most már örülök annak, hogy így lesz/hogy így van.

TBag kezd sejteni dolgokat, Mahone megy vissza a börtönbe, látogatása a bíróságon függősége miatt teljesen sikertelen volt, így ő is megmarad nekünk. Az a rossz ebbe az egészbe most (részben az, hogy könnyesre vakartam a szemem), hogy nem ezzel a résszel akartak elköszönni az írók/készítők hosszabb szünetre. Ez amolyan fél megoldás sajnos. Majd a tizenegyedik rész után eldönthetjük, vagy belegondolhatunk abba, mi lett volna ha?

Addig is búcsúzzunk el a sorozattól, annak tudatában, ha valakit érdekel, hogy a kilencedik rész promója már kint van, és aki nem bírja ki, annak érdemes megnéznie persze.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr953140100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása