2007.11.15. 22:34 teddike

Arena Plaza

Címkék: okossagok

 
Tegnap délután valamikor sikerült meghozni azt az okos döntést, hogy ma meglátogatjuk ezt a csodálatos új helyet, és megnézzük miért is olyan jó nekünk, ha még egy plaza közül választhatunk. Délelőtti hírek között szerepelt, hogy nem tudott időben megnyitni a helyiség, mivel nagyon sok volt a szemét, ezért a délelőtt 10 óra, délután 1 óra lett, ekkor mehetett be mindenki. Láttam pár képet a környékről, csak annyit tudok mondani, hogy borzasztó volt, egy félkész állapotban lévő centrumot akartak, illetve adtak is át.

Ennek köszönhetően délután már sokkal kisebb várakozással mentünk ki. Szerencsénkre, mondom most, már sötét volt, így a pontos helyzetet nem tudtam felmérni. De az biztos, hogy a közlekedés nagyon kaotikus volt. Több száz ember, jött ment, nagy sár, és persze az egész környék jobban hasonlított egy építés alatt álló területre, mint hazánk legnagyobb plázájának átadására. Kezdetben volt a tömeg, majd jött a sár, majd az épület hiányosságai, konkrétan az, hogy sok minden nincs még befejezve.

Bementem, odabent a nagy tömeg mellett, hatalmas szemét mindenfelé, az emberek elfelejtették, hogy van szemetes a világon, és ahova érték, oda rakták a kapott lapokat, kaja maradványokat. Nevetséges volt az az igazság. Ehhez még jött az is, hogy rengeteg bolt még mindig kialakítás alatt áll, még a szerelők bent dolgoznak. Persze ami már kész volt, az csillogott annak rendje és módja szerint, csak az a baj, hogy ebbe a hatalmas por is belejátszott ami az épületbe volt. Nem tudom mi értelme volt megnyitni, de biztos sok ezer vagy millió Forint bánta volna, ha nem kerül erre sor.

Ami az egészben a leginkább érdekelt, az imax mozi volt. Amiről semmit nem sikerült megtudni. Segítek, az első emeleten lehet "középen" megtalálni. Onnan lehet bejutni a mozis részlegbe, és ott is két emelet van. Sajnos ez le volt még zárva, valami vip megnyitó lehetett, így sajnos semmit nem sikerült megtudni, pedig nagyon kíváncsi lettem volna az árakra.

Ami viszont biztos, nem fogok ide járni, mert tök felesleges, nincs meg az a hangulat ott, amit az ember esetleg várna, nekem nagyon szar az egész úgy ahogy van, és jó magyar emberhez méltóan, akinek a kényelem nagyon fontos, nem fogok oda kimászni, amikor tömegközlekedés segítségével a westend vagy az ezen a vonalon lévő árkád sokkal jobb megoldás számomra. Maradjunk annyiban, hogy hatalmas csalódás volt ez nekem. Azt számoltuk végig, hogy ha 100% -ról indulunk, akkor szerintünk hol tarthat az épület készütségi szintje. Megállapítottuk, hogy 69%! Ez a legtöbb amit erre adni lehet.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://teddike.blog.hu/api/trackback/id/tr643140103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása